Carnaval 2018

Maó crea un nou premi per al Carnaval

|

Valorar:
preload
El regidor de Festes, Héctor Pons.

El regidor de Festes, Héctor Pons.

05-02-2018 | Javier Coll

Amb l'objectiu de fomentar la participació i d'ajudar a sufragar el cost de les disfresses, l'Ajuntament de Maó ha augmentat el nombre de premis del Carnaval d'enguany, segons va explicar ahir el regidor de Festes, Héctor Pons.

Fins l'any passat eren tres el nombre de premis que s'atorgaven per a cada categoria que opta al concurs: carrosses i comparses. Enguany, aquesta xifra s'incrementa fins a cinc, arribant als 2.200 euros en obsequis.

Altra novetat del Carnaval de 2018 és la incorporació d'un nou guardó per premiar la millor coreografia dels grups participants a la rua, que recorrerà el centre de Maó des de les 19.30 h d'aquest dissabte i que clourà a la Plaça de la Constitució. Aquestes actuacions tindran lloc a l'escenari que la brigada municipal instal·larà a aquesta plaça.

Un altre canvi és el trasllat del ball de carnaval des del pavelló Sínia Costabella fins a la plaça de la Conquesta, on tindrà lloc sota una carpa aquest dissabte, després del lliurament dels premis de les disfresses, a partir de les 21.30 h. El motiu d'aquesta modificació és, segons Héctor Pons, «apropar l'esdeveniment al centre de la ciutat, per facilitar l'assistència dels participants en la rua». El ball, amb musica oferida per DJ Kike Sastre, es completarà amb una torrada popular, organitzada pel CD Alcázar. El dia 13, a partir de les 19 h, es vetllarà i tindrà lloc el seguici fúnebre d'en Camestortes, amb la col·laboració de l'Orfeó Maonès.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Mel
Hace un año

De carmestortes puedes ir manumenorca

Valoración:menosmas

Miquel
Hace un año

Que originals aquests maonesos. Primer copien a n'es ciutadallencs en lo de s'enterro, despres li diuen camestortes (derivacio d'es carnestoltes catala). Prest faran es carnaval de Cadiz

Valoración:-4menosmas

manumenorca
Hace un año

... este año no sé si ir disfrazado de obispo, de cura, de rabino, de monje saolín, de imán, de sij, de cardenal, de pope ortodoxo, de lince ibérico, de ballena rorcual, de urogallo, de oso panda... de alguna de estas especies en vías de extinción, para concienciar a la gente de que debido al ritmo de la vida moderna, están próximos a desaparecer...

Valoración:0menosmas

Piensen en la gente
Hace un año

Una vez más la organización de una fiesta por parte del ayuntamiento deja mucho que desear. Organizan las cosas en el centro para facilitar el que?? Una pulmonía, en la semana más fría del año....el jueves por la tarde todos esos niños con esos disfraces a la calle. Utilicen las instalaciones que todos pagamos para el uso y disfrute del ciudadano.

Valoración:8menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1