Carnaval 2018

Creix la participació a la rua de Carnaval de Ciutadella

|

Valorar:

L'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Ciutadella informa que ha augmentat de forma considerable el nombre de grups i participants individuals en la rua de Carnaval, que tindrà lloc aquest diumenge, dia 11.

Enguany hi prendran part 15 formacions, entre sis carrosses, cinc comparses i quatre grups formats tant per un sol individu com per una parella. Aproximadament, seran unes 350 persones les que contribuirian a dinamitzar aquesta festa.

El regidor de Cultura de la població de Ponent, Josep Juaneda, ha manifestat la seva «satisfacció i agraïment» per aquesta implicació mostrada per una part de la societat ciutadellenca.

En aquest sentit, són diferents les entitats que ja han confirmat la seva presència en la comitiva carnavalesca. Així, prendran part des d'Associacions de Pares i Mares de diferents centre educatius, com per exmple les de Sa Galera i des Fabiol, amb la seva interpretació de «El peix irisat» i «Comparteix i sigues feliç»; grups d'escoltes, com el de Sant Antoni Maria Claret amb el títol «Àrea Marina Educativa», el de Federico Pareja, amb «Puf, el drac màgic», la de Sant Rafel amb «La competició olímpica de natació» o la secció del centre juvenil salesià Gent Jove, amb «Cuéntame».

El club esportiu Equisport participa amb «Joguimimo» i altres col·lectius com Carnaval's Family, Amics del Carnaval, amb «No fa Bafa», o Sa Cova i Un èxit molt gros, també aportaran el seu granet d'arena. Tots ells i acompanyats per la Batucada amenitzaran diumenge en un recorregut que s'iniciarà a partir de les 17.30 hores a la plaça del Born i que acbarà a la plaça Nova.

La imaginació i el bon humor són els protagonistes.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

manumenorca
Hace un año

... creix sa participació a sa rua de Carnaval, de sa mateixa manera que minva sa participació a sa cuaresma... de fet, no crec que ni els vells avis facin dejuni ja, ni cap mortificació medieval... visca es Carnaval guanyador

Valoración:menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1