Carnaval 2018

Dijous llarder amb pluja i fred

Tot i que el mal temps obliga a suspendre les rues infantils als municipis del llevant, al capvespre s'han fet les festes amb els petits com a protagonistes

|

Valorar:

Animada festa a la plaça Conquesta amb Pinyeta Pinyol

08-02-2018 | Javier Coll
preload
La festa al poliesportiu d'Alaior, amb Bernat Figuerola

La festa al poliesportiu d'Alaior, amb Bernat Figuerola

08-02-2018 | Javier Coll
La festa al poliesportiu d'Alaior, amb Bernat FiguerolaFiesta de Carnaval en el polideportivo de Alaior, con Bernat FiguerolaFiesta de carnaval en la plaza Conquesta de Maó

Ho deien les previsions i no es van equivocar; els actes de carnaval han començat passats per aigua a tota Menorca, amb pluges generalitzades i un descens de temperatures.

El matí ha començat malament als pobles de llevant. A Maó, l'Ajuntament anunciava la suspensió de la trobada d'escolars; a Sant Lluís, la rua pels carrers del poble es va convertir en una festa dins dels mateixos centres educatius, i as Castell ho van ajornar fins aquest divendres esperant que el temps permeti la sortida dels petits.

A Alaior va quedar suspès el recorregut dels alumnes i la visita a l'Ajuntament per veure en Bernat Figuerola, però sí que van poder gaudir del ball que s'havia organitzat al poliesportiu.

Festes

El mal temps no evita que s'imposessin les disfresses. Hi ha hagut festes a diferents escoles, com a la de Cor de Maria, de Maó, o a l'escoleta infantil de Sa Galera, que ho celebrà al Casino 17 de Gener de Ciutadella. I, també, a centres com els esplais, com ara a Cas Jubilats de Ferreries.

As Castell, hi ha hagut una festa infantil amb música Dj a l'envelat de l'Esplanada; i a Sant Lluís la bulla s'ha fet al pavelló esportiu, amb l'amenització de Menorca Festa i la celebració del concurs del Rei i la Reina Infantils de Carnaval.

Mentre, a Maó, després de la suspensió dels actes del matí, l'Ajuntament ha mantingut la festa infantil prevista a la plaça Conquesta. El grup Pinyeta Pinyol va posar la música per als balls, i es va fer també el concurs de disfresses. L'acte va comptar amb el lliurament dels premis per a les millors idees.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

manumenorca
Hace un año

... durante el Carnaval veo que hay fiesta grossa, las familias salen con los niños pequeños, los jóvenes se juntan en pandillas con disfraces grupales, el centro está decorado temáticamente, hay una carpa con animadores y música, fiesta fiesta....... pero en el calendario NO es fiesta, los trabajadores han de cumplir con sus horarios, las tiendas están abiertas, las chicas del parking ponen multas y has de aparcar lejos... En cambio, en el calendario laboral, aparecen como días de fiesta jueves o viernes que les dicen santos, pero sólo tienen unos pocos seguidores en sus desfiles, no hay el ambiente de fiesta que hay ahora en Carnaval... es el mundo al revés... voy a crear una petición en Change.org para que se actualicen los calendarios laborales, quitar fiestas religiosas por las que ya no nos regimos, e instaurar la de Carnaval para que las familias puedan disfrutarlas convenientemente...

Valoración:0menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1