Menorca, de nou una illa d’anunci d'Estrella Damm

La marca de cervesa torna per gravar a La Mola un espot publicitari

| |

Valorar:

"A veces lo que buscas está tan cerca que cuesta verlo". The Triangles - Applejack Spotify: http://ow.ly/KdWH300xAdC iTunes: http://ow.ly/zUxj300xAl2 Nuevo videoclip del Mediterráneo de Estrella Damm en el que Formentera deja paso a Menorca y a la celebración de la fiesta de San Juan. Dirigido por Fran Torres. @EstrellaDammEs #mediterráneamente https://www.facebook.com/EstrellaDamm

26-05-2010 | Youtube: Estrella Damm ES
preload
MENORCA - VISTA GENERAL DE LA FORTALEZA DE LA MOLA.

Imagen de la Mola.

15-10-2017 | ARCHIVO

La coneguda marca de cervesa Estrella Damm torna a escollir Menorca com a teló de fons de la seva publicitat. Aposta de nou per l'Illa per gravar-hi un anunci. Tot i que no han transcendit detalls d'aquest espot publicitari, parlarà d'indret idíl·lic i amb gran història. I és que les gravacions s'han dut a terme a la fortalesa de La Mola aquest cap de setmana. Hi han participat personatges de gran caràcter televisiu.

I és que el cuiner Alberto Chicote també es trobava aquest cap de setmana a la fortalesa d'on marxà diumenge. La productora desmuntava ahir els darrers detalls que hi quedaven de la gravació. Aquest conegut xef -qui es defineix a ell mateix com aquell cuiner a qui li corre l'oli per les venes, qui cuina més amb el ventrell que amb el cap i qui es cuina la vida a mossos de plaer- va posar Menorca en el punt de mira després de publicar en xarxes socials missatges com «Y al fondo... el color. #escenasmenorquinas en Restaurant La Mola» amb una fotografia de la fortalesa. Chicote té 533.000 seguidors a Twitter i 149.000 a Instagram.

Así nos atardecía hace un par de días en #Menorca #EscenasMenorquinas

Una publicación compartida de Alberto Chicote (@albertochicote) el

Cal recordar que Estrella Damm ja va apostar per Menorca l'any 2010. La música a ritme d'Applejack, que es va convertir Menorca, de nou una illa d'anunci en la banda sonora de Menorca aquell estiu, va atraure nombrosos visitants a la recerca dels indrets que apareixien a l'espot publicitari. Amb 6,8 milions de visualitzacions a Youtube, l'anunci va comptar amb 300 extres i va emetre imatges de Ciutadella i platges com Macarelleta, a més de recrear les festes de Sant Joan. Estrella Damm fou a més reconeguda per Ashome amb el distintiu al mèrit turístic per la repercussió que va causar. Caldrà esperar a la nova producció per saber si Menorca es consolida com una illa amb estrella.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

pons pons
Hace un año

yo creo que el anuncio en La Mola es una clara alusión a la próxima independencia que se avecina.

Valoración:-5menosmas

Respeto
Hace un año

Otro que no se entera; os tengo que explicar todo?? No pongas en duda cosas que no sabes; te podrías equivocar. Nací en catalunya; crecí aquí y mi padre es gallego; se de lo que hablo hombre sin nombre. No voy a defender vuestro menorquinismo incontrolado por que me gusta menos que el independentismo. TESTOSTERONA? Claro que si guapi; busca otra excusa o ponte más vendas en los ojos.

Valoración:-6menosmas

Joanet
Hace un año

Com la Damm no hi ha ress!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valoración:13menosmas

Bob Sponja
Hace un año

No me gusta la cerveza catalana. Es mala y cara. Prefiero la que sirve mi amigo el Señor Cangrejo en el KRUSTI KRAB. Cerveza made in Spain. La Estrella Galicia me encanta.

Valoración:-11menosmas

Joan
Hace un año

No m’agrada prefereixo San Miguel, Heineken,... i els trobo molt prepotens, no saben repartir les Ies inversions publicitaries...

Valoración:-11menosmas

Ffff
Hace un año

Hola. Jo ho veig com a propaganda gratuita per els illencs... Però ja està, comentaris catalanofòbics que mesclen ous amb caragols... No veis que sou vosaltres els "separatistes"... VISCA LA LLIBERTAT I VISCA LA CERVESA BEN FRESQUETA. Salut

Valoración:18menosmas

PER EL SR. RESPETO
Hace un año

Sr. Respeto, ido a mi em costa molt de creure i si em permet de posar en dubte que vostè, que es declara Menorquí i Català, digui que no entén la nostra llengua, entendre!!, no parlar-la!!! És vostè qui parla de "Truños" i de "huevos", la llengua és qüestió de posar les neurones en marxa, no la testosterona.

Valoración:7menosmas

Menorquín viajero
Hace un año

Tob y Biel ... Ya os lo han dicho pero os lo repito: mirad en Wikipedia o Google quien es el propietario de Damm. Luego mirad quién era su padre. Cualquier parecido o relación con el mundo independentista es algo de vuestra imaginación.

Valoración:21menosmas

Menorquí
Hace un año

A jo m'agrada molt la cervesa DAMM, que venguin!

Valoración:19menosmas

Dammmmmmmmm
Hace un año

Visca sa independenciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Valoración:-22menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3