Company, Boix i Frau, ahir al Club Marítim, presentant aquesta trobada per als amants del vi | Javier Coll

TW
3

Fidels a la seva cita biennal, De Vins Menorca ha organitzat per al proper dilluns dia 9 una nova Mostra de Vins de Menorca, un esdeveniment que arriba a la seva vuitena edició amb un increment en el nombre de cellers, arribant als 90, d'Espanya i d'abast internacional.

L'esdeveniment es celebrarà novament a les sales del Club Marítim de Maó, uns espais que s'ompliran amb els millors vins nacionals i internacionals, i per on s'espera que hi passin, igual com en la darrera edició, un miler de persones.

Així ho explicaren aquest divendres els fundadors de De Vins Menorca, Dani Boix i Curro Frau, els quals destacaren que aquesta és una fira professional, encara que també és oberta al públic, que reunirà productors, distribuïdors i restauradors, mostrant els vins de fins a 35 Denominacions d'Origen. I entre aquests, Vins de la Terra Illa de Menorca, concretament de Son Cremat, Binifadet, Torralbenc i Sa Forana.

Tasts

La fira es complementarà amb quatre tasts. El primer serà el Riedel Experience càrrec de la marca de copes (11 hores), i seguiran el que oferirà el celler de Torralbenc (13 h), el que protagonitzaran els quatre centenaris espumosos de Gosset Champagne (15 h) i els vins de les bodegues Marqués de Riscal (17 h).

L'entrada a l'esdeveniment té un preu de 45 euros, encara que hi estan convidats els restauradors i clients, així com els socis del Club De Vins.

El Consell també participarà en la Mostra, per promocionar el producte local i la Fira Arrels. El responsable de Promoció Econòmica, Miquel Company, destacà que l'esdeveniment «fomenta el coneixement dels vins de Menorca». Sobre açò, Curro Frau creu que «el gran repte és que els vins d'aquí tenguin acceptació a fora», i que la fira, amb experts forans, és ideal.