TW
0

La plaça de s'Esplanada des Castell va acollir el passat dissabte la desena edició del Festival Menorca Jove, organitzat pel Consell i Injove, i en el que més de 200 joves de Menorca van poder gaudir d'una vetllada en nombrosos ingredients.

El festival va començar a les 18 hores del capvespre. Cinc foren els grups que s'encarregaren de posar la música: Wonderlust, Eyeball queens, Neko-Chan, Bounce y Bizzy.

Quan foren prop de les nou del vespre va tenir lloc la final de les batalles raperes de galls i gallines, on es va proclamar guanyador el cantant Nehui.

Al llarg del vespre es va aprofitar per fer públic el guanyador del premi Intro best young youtubers 2018, dotat en un xec regal de 600 euros i que va recaure al youtuber JDenis (Joel Denis Seijo Pascual). També es van lliurar els premis del Concurtmetratge 2018. Iris Medina Coll, amb el curt «El somni de la raó», es va fer amb el primer guardó (xec regal de 1.000 euros) i també el premi menció del públic (250 euros), mentre que el curt «Autocrítica» d'Aaron Vaquero, Santi Orfila i Miquel Gomila va guanyar el segon premi (500 euros).

El festival va acabar amb una actuació a càrrec del cantant ciutadellenc Cris Juanico, que va amenitzar la vetllada fins a mitjanit.