Sant Joan 2018

Unes camisetes que fan furor

Es Diari i Estrella Damm han entregat gairebé les 3.000 peces santjoaneres en 48 hores

| |

Valorar:
preload
Des del primer minut en què es van començar a repartir les camisetes, a la redacció de Ciutadella es van formar ja llargues cues

Des del primer minut en què es van començar a repartir les camisetes, a la redacció de Ciutadella es van formar ja llargues cues per a no quedar-se sense

07-06-2018 | Sergi Garcia

Ciutadella té ja ganes de festa i s'ha demostrat amb la camiseta de Sant Joan 2018 que de manera conjunta «Es Diari» i la cervesa Estrella Damm han començat a repartir i que, en 48 hores, gairebé ja s'han exhaurit.

Espectacular novament l'acollida a aquesta peça santjoanera, ja que en dos dies se n'han repartides ja quasi les 3.000 disponibles, fins que s'esgotin existències.

Un any més a la redacció d'Es Diari a Ciutadella s'estan formant llargues cues per tal d'aconseguir i poder vestir aquest Sant Joan amb la camiseta dissenyada en aquesta ocasió pel prestigiós artista català David Despau. Uns dibuixos d'un Be i d'un polit bot d'un cavall, que han agradat i cridat molt l'atenció, podent escollir la gent quina imatge vol.

Amb aquesta promoció feta tant a Ciutadella com a Maó, molts santjoaners i santjoaneres podran lluir una camiseta ben festiva.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Jaume
Hace 8 meses

No podria fer el disseny un ciutadellenc?

Valoración:3menosmas

Joan Pere
Hace 8 meses

Vergonya em fa sa broma... tindria que ser "sa verdadera estrella de ses nostres festes", però no, millor català, català. Són uns desconsiderats.

Valoración:4menosmas

Beee
Hace 8 meses

Ses de llevant que sobrin, cap a ponent ido

Valoración:7menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1