Sant Joan 2018

«Hauria pogut seguir una estona més»

S'Homo des Be, Joan Marquès, reposa ja satisfet i recupera la rutina després de complir en aquest Dia des Be

|

Valorar:
Aquest bon aspecte presentaven ahir migdia els peus de s’Homo des Be, Joan Marquès Fernández, quan feia poc que s’havia tirat més de dotze hores caminant descalç per Ciutadella.

Aquest bon aspecte presentaven ahir migdia els peus de s’Homo des Be, Joan Marquès Fernández, quan feia poc que s’havia tirat més de dotze hores caminant descalç per Ciutadella.

Gemma Andreu

Joan Marquès Fernández ahir va fer una excepció i es va aixecar devers les 10:30 hores del matí, amb unes quantes hores més de llit de les habituals en el dia a dia de l'amo d'Alcaidús, en el terme municipal d'Alaior. S'Homo des Be va complir a la perfecció diumenge amb el seu paper i poc després de les 22 hores de la nit, amb el lògic retard després d'un centenar de visites, arribaven al carrer Sant Antoni Mª. Claret? a cal caixer casat? entre una gernació. Enrere quedava ja la polida i esperada sortida de Can Sintas, instants després que a les 9 hores, l'enguany fabioler titular, Juanlu Gelabert, sonés el primer toc de fabiol que donava el tret de sortida a les festes de Sant Joan 2018.

S'Homo des Be, ahir a mitjan matí, amb una veu potent i com si no hagués passat res tot just unes poques hores abans, assegurava a «Es Diari» estar i sentir-se, «bastant bé; fiava estar molt més esgotat físicament. Sí que és cert, evidentment, que not el dia damunt però em sent molt bé, millor fins i tot del que em pensava», reconeixia Joan Marquès, després d'admetre que, com toca, la festa es va allargar a can Martí Faner, caixer casat d'enguany.

La feina del camp no perdona i ahir Marquès, si bé és cert que va començar un poc més tard, li va tocar fer feina, com cada dia, al lloc que du des de fa un any, amb la seva parella, Marta Camps. «L'amo em va donar permís per arribar un poc tard», bromejava, vivint una jornada ahir, «un poc més feixuga que els altres dies, és clar». Ja recordant el dia viscut diumenge, Marquès ens reconeixia que «m'esperava anar més cansat o passar més pena, tenint en compte que no saps prou on vas. Però va sortir tot rodó», exclamava. Açò sí, al migdia, quan la calor apretava fort ja, com encara no havia fet enguany, «vaig tenir una estona mala de passar i complicada, abans d'anar a dinar, de 12 a 13:30 hores. Però després de dinar vaig reviscolar i em vaig tornar a sentir bé i fort».

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 19 de junio en Kiosko y Más]

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

josep
Hace más de 3 año

estic d´acord amb menorquina, que es puguin donar noticias d´aquet tipus nia por llogari cadires.

Valoración:-4menosmas

manumenorca
Hace más de 3 año

... s'homo d'es be tiene reminiscencias confesionales, y así se explica que escriban cordero con mayúsculas y que hagan caminar descalzo a su portador, algo típico en las fiestas de este tipo, en las que tienen que hacer sufrir algo a alguien, porque sin sacrificio la confesión nota que es menos fiesta... otra razón es que no verás a ninguna fémina alzando el cordero para pasearlo, recordemos que la confesión es misógina en extremo...

Valoración:-3menosmas

manolo
Hace más de 3 año

"menorquina" en tens ben poc de menorquina

Valoración:5menosmas

turc
Hace más de 3 año

N,hi ha un que diu que si no t'agraden ses noticies que no es de llegeixis. Vaya Crack! Aqui hay.. NiveL

Valoración:1menosmas

Maonès
Hace más de 3 año

Las fiestas son lo mismo si vas con calzado cómodo,...

MediaMarkt....

Valoración:-1menosmas

Español
Hace más de 3 año

pocas luces... sin calzado por dios!

Valoración:-27menosmas

Caixer Automàtic
Hace más de 3 año

Ta podies haver fer net es peus! U ets animal

Valoración:-12menosmas

Joan
Hace más de 3 año

A qui no li agradi llegir aquestes noticies, ningú l'obliga a fer-ho...

Valoración:25menosmas

menorquina
Hace más de 3 año

pots seguir caminant descals rei, com si vas amb un cavall dalt, quines tonteries senyores......

Valoración:-47menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1