La presentació va ser aquest dimecres, al Claustre del Carme | Gemma Andreu

TW
3

A Maó ja es preparen per celebrar Sant Joan i Sant Pere, dues festivitats que venen molt seguides i per a les quals s'han preparat diverses propostes.

El regidor de Cultura, Héctor Pons, destacava aquest dimecres durant la presentació del programa que «les dues festes tenen un contingut i un caire ben tradicional i popular», fet que afavoreix la participació de les entitats.

Dissabte, la Banda de Cornetes i Tambors de Maó farà un passacarrers (18 h) i el parc des Freginal acollirà un taller de canyes verdes a càrrec del club de jubilats del carrer Vassallo (18.30), l'espectacle infantil del grup Trencaclosques i el lliurament de premis als millors bujots. L'encesa del fester de Sant Joan (22) i la revetlla (22.30) tancaran una vetllada on la Casa de Andalucía s'encarregarà del servei de bar. I diumenge hi haurà les festes que organitzen els vesins de Sant Climent, Llucmaçanes, sa Mesquida i es Grau.

Sant Pere

Des dels Amics de la Mar, Tòfol Mus, apuntà que «ens agrada demostrar que la vella llatina, tot i que és una cosa minoritària, és ben viva dins el port de Maó».

Dia 30 hi haurà demostracions de vela llatina (11 i 17 h), regates de velers teledirigits (17), el joc des capellet i la travessada del port nedant (19.30). I els Gegants de Maó faran un passacarrers pel port (20 h) i la Banda de música (20.30) i el trio Arrels de Menorca (22 h) faran sengles actuacions.