Sant Joan 2018

Ciutadella es prepara per a la festa

|

Valorar:
Ciutadella es prepara per a la festa aquest dissabte matí

Ciutadella es prepara per a la festa aquest dissabte matí

Javier Coll
Ciutadella es prepara per a la festa aquest dissabte matíCiutadella es prepara per a la festa aquest dissabte matíCiutadella es prepara per a la festa aquest dissabte matí

Matí assolellat i refrescat pels aires de la tramuntana. Els carrers del centre de Ciutadella estan esplèndids. No hi ha cotxes, però sí gent, molta gent, cada vegada més. Remor i música de Sant Joan. Preparatius i espectatives de la festa imminent. Alegria. Calma abans de la tempesta.

No sols arriben vaixells carregats de mallorquins, sinó fileres de cotxes que trobens tallats els accsesos al centre i autobusos de línea que descarreguen a un altre exercit de joves passatgers, apretats com sardines.

Pels ciutadellencs Sant Joan té un ritme diferent. És la festa de tota la vida i ells saben com s'ha de viure.

Alguns s'apunten molt de matí a veure ballar al sol. Alguns van al Casino per a recollir julivert de la sort. La gran majoria passa el matí en familía o amb amics fent els preparatius festius.

Las pastisseries serveixen tots els encàrregs i no donen abast. Alguns comerços del centre tenen obert per aprofitar la gran concentració de gent. Una botiga despatxa samarretes de Sant Joan.

Els clients entren a comprar un diari a l'estanc i els conviden a pastissets o gin amb llimonada. Tots els amics i familiars es conviden.

Ciutadella espera amb ganes l'inici de la festa.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joan
Hace más de 3 año

Que el bon ambient d'amistat perduri al llarg de tot l'any i no només dos dies, perquè sinó serà igual que la "posada en escena" del que es les festes: una representació d'un temps passat. Si Sant Joan és germanor i alegria, que sigui Sant Joan cada dia. Bones Festes a tots.

Valoración:3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1