TW
1

«Si els cristians del segle XXI volem viure amb autenticitat les nostres tradicions i passar-les a les noves generacions, hem de prendre renovada consciència de la importància dels temps que vivim», manifestà a la Catedral, a la Missa dels Caixers, el vicari general de la diòcesi i caixer capellà, Gerard Villalonga.

Noticias relacionadas

Cap a les 16 hores, començà l'ofici religiós al temple. El caixer capellà exhortà als assistents a aquesta celebració litúrgica, l'acte central del contingut religiós de les festes de Sant Joan: «tots som convidats a créixer com Església de portes obertes, comunitària, acollidora, samaritana i en sortida; hem de sortir de pressa pels camins i places de Ciutadella per a anunciar la bona notícia de Jesús».

La Missa dels Caixers es converteix en un acte molt esperat, un moment de pregària i reflexió entre els caragols del matí i el capvespre. Ressona el tambor i el fabiol, com si bategàs el cor de Ciutadella dins la nau de la Catedral que fa més de 700 anys navega en aquesta illa cristiana.