Sant Joan 2018

Set encerts als assajos dels Jocs

Després de poc més d'una hora i mitja, la Colcada ha tornat a pujar a l'interior de la ciutat per a celebrar els caragols

|

Valorar:

Un jove cavaller endevina l'ensortilla

J. G. V.
Javier Coll
El caixer senyor, Julio de Olives, s'ha afegit a la colcadaEl fabioler, Lluís Soler

Després del primer toc, els 114 caixers i cavallers s'han anat afegint a la qualcada per a participar a un dels escenaris principals del dia de Sant Joan: es Pla. Cap a les 10, el fabioler, Lluís Soler, feia entrada i després la colcada ha brindat als assistents, sobretot families, una volta.

A continuació s'han celebrat els assajos dels Jocs. Set cavallers (un manco que l'any passat) han estat els que han aconseguit endevinar l'anella de l'ensortilla, tres a la primera tanda i quatre a la segona. Cada encert s'ha celebrat amb un esclat d'alegria entre els assistents.

Després, s'han corregut dues tandes de 'córrer abraçats', en la que hi han participat sis parelles. Amb tot, cap a les 11.40 hores, la colcada tornava a enfilar de nou cap a l'interior de la ciutat per a celebrar els caragols.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

EMC
Hace más de 3 año

Per se tele estat tot un espectacle,enarobona as voluntatis i tambe a nes comentaristas,y a sa camara que a fet posible que tinguesim un jocs de espla de dalt de tot.Estat maravallos.

Valoración:6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1