Sant Joan 2018

Els caragols més familiars

Les corregudes a sa Plaça i el Caragol de Santa Clara fan viure un dels moments més íntims

|

Valorar:
Menorca Javier Coll Sant Joan cargol Santa Clara Menorca Javier Coll Sant Joan cargol Santa Clara

Menorca Javier Coll Sant Joan cargol Santa Clara Menorca Javier Coll Sant Joan cargol Santa Clara

Menorca Javier Coll Sant Joan cargol Santa Claramenorca ciutadella festes de sant joan dia de sant joanmenorca ciutadella festes de sant joan dia de sant joanMenorca Javier Coll Sant Joan cargol Santa Clara

Després de les proves dels Jocs des Pla, la festa s'ha desplaçat de nou al centre de la ciutat. Cap al migdia, els cavalls tornaven a enfilar cap amunt, per a celebrar els caragols del matí. A la plaça de la Catedral, el fabioler desmonta de l'ase i pren la bandera de Sant Joan. . Camina cap a Can Olivar a Ses Voltes. Penja el penó i els aplaudiments pujen de volum. Sona de nou el fabiol i esclaten els crits d'entusiame. Torna a començar un altre acte de la festa, les corregudes a sa Plaça.

Per els nombrosos amaants de Sant Joan van ser unes corregudes espectaculars en les que no hi van mancar en cap moments els crits de la gent, els aplaudiments i els olés. El gran i indubtable esforç dels caixers i els cavallers es premiava amb les constants mostres d'afecte de la gernació.

Més tard, Lluís Soler, que s'estrena enguany com a segonfabioler, recollí la bandera que havia penjat per complir amb un altre dels rituals de Sant Joan. Tot recomençava després a Santa Clara on després es dirigí la qualcada i va fer tres voltes. El monestir i els voltants ja eren plens de gent de totes les edats esperant que els cavalls entressin dins les cases.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Retallades
Hace más de 3 año

No m'agrada gens que casi sempre es retallin ses corregudes a sa plaça. Record de petita que allà tb regalaven colque volta, entenc tot és tema d'horaris, però que almenus es fagin ses tres voltes. Orgullosa de festa!

Valoración:0menosmas

Joan
Hace más de 3 año

El Caragol de Santa Clara segueix tenint aquell aire "familiar" on encara es poden fer "sa capadeta" i és l'exemple de la festa propera i més estimada...

Valoración:6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1