Sant Joan 2018

Moment solemne a la Missa dels Caixers

|

Valorar:
Javier Coll

«Si els cristians del segle XXI volem viure amb autenticitat les nostres tradicions i passar-les a les noves generacions, hem de prendre renovada consciència de la importància dels temps que vivim», manifestà a la Catedral, a la Missa dels Caixers, el vicari general de la diòcesi i caixer capellà, Gerard Villalonga.

Cap a les 16 hores, començà l'ofici religiós al temple. El caixer capellà exhortà als assistents a aquesta celebració litúrgica, l'acte central del contingut religiós de les festes de Sant Joan: «tots som convidats a créixer com Església de portes obertes, comunitària, acollidora, samaritana i en sortida; hem de sortir de pressa pels camins i places de Ciutadella per a anunciar la bona notícia de Jesús».

La Missa dels Caixers es converteix en un acte molt esperat, un moment de pregària i reflexió entre els caragols del matí i el capvespre. Ressona el tambor i el fabiol, com si bategàs el cor de Ciutadella dins la nau de la Catedral que fa més de 700 anys navega en aquesta illa cristiana.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joan
Hace más de 3 año

Sant Joan baptista, pregau per nosaltres.

Valoración:menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1