Sant Joan 2018

Sa Convidada: "Festa i respecte van de la mà, fem-ho un any més"

La batlessa de Ciutadella respon a la invitació del caixer senyor amb un crit al seny. Julio de Olives destaca el paper de la pagesia, que "han conservat la foto turística de Menorca"

|

Valorar:
Javier Coll

"As Pla hi falta gent!". Amb aquesta exclamació, la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, ha contestat a la convidada del caixer senyor, Julio de Olives, a presenciar els Jocs des Pla.

Quan faltaven vint minuts abans de les vuit el fabioler, Juanlu Gelabert, entrava a la plaça des Born, plena de persones per a seguir aquest acte. Els caixers i cavallers han desfilat un per un davant de la façana de l'Ajuntament, saludant als regidors situats al balcó. Uns deu minuts després, el caixer senyor ha iniciat el seu discurs, agraint "a aquest noble i molt lleial poble de Ciutadella que cada any torna a obrir les portes de les cases per tornar a viure la tradició viva de Sant Joan de generació en generació".

El noble ha tingut un recordatori especial per als pagesos, de qui ha afirmat que "han conservat amb humilitat i la seva feina la foto turística de Menorca" pel seu "exemple i compromís". De Olives ha tingut un record per a les persones que enguany no poden viure les festes, fent menció especial del degà José María de Olivar i l'amo de Son Blanc.

A continuació, la batlessa, Joana Gomila, ha respost que accepta la convidada, afirmant que "sé ben cert tots els ciutadellencs i ciutadellenques demostrarem l'estima per les nostres festes, i que som mirall per a tots els que ens visiten". "Tots i totes actuarem com a voluntaris perquè poguem disfrutar dels jocs sense risc", ha continuat", "demanant seny i alegria perquè els jocs es facin sense incidents, demostrant que Ciutadella és molt gran". "Festa i respecte van de la mà, fem-ho un any més".

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Menorquin
Hace más de 3 año

Son las mejores e inigualbles fiestas del mundo,un sentimiento sideral, algo grandioso lo nunca visto en ningun lugar del planeta,pero por favor hasta el año que viene ¡¡no mas paliza de Sant Joan¡¡.

Valoración:-3menosmas

Joan
Hace más de 3 año

Que la festa vagi bé, també depèn del comportament de cadascú. Revisem les nostres actituds.

Valoración:2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1