Sant Joan 2018

Ciutadella acomiada un Sant Joan 'de dalt de tot'

Sant Joan 2018 ja és història. Ho ha fet amb el so per darrera vegada del tambor i fabiol, que s'ha acallat a les 5.40 hores de la matinada.

|

Valorar:
Toni Barber

Sant Joan 2018 ja és història. Després de dos dies molt intensos, les festes de Ciutadella han finalitzat aquesta matinada amb el so del tambor i fabiol, que ha sonat per darrera vegada.

Eren les 5.40 de la matinada quan el fabioler, Juanlu Gelabert, ha acallat el fabiol. L'han escoltat, amb emoció, els santjoaners que no s'han volgut perdre el darrer moment de les festes, i tota la colcada, que arribat a les portes del Palau Episcopal una vegada havien acomiadat al caixer senyor, Julio de Olives.

El caixer capellà, Gerard Villalonga, s'ha despedit també de tots els cavallers. També el bisbe, Francesc Conesa i alguns preveres, eren presents a l'acte.

D'aquesta manera, Ciutadella acomiada a un Sant Joan massiu i que ha transcorregut sense incidents importants.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joan
Hace más de 3 año

Sempre s'havia dit que "Sant Joan no té horaris" i ara n'hi ha que tenen que dir de s'horari... Avam qui ho enten... Llegiu els protocols que hi ha publicats i veureu què diu dels "horaris" i d'altres temes que n'hi ha que volen donar lliçons i no tenen idea...

Valoración:-1menosmas

Estimmenorca
Hace más de 3 año

Un sant joan ben viu y vibrant ,y estimat pertots es ciutadallencs y mes , pero enguany li tenc que posar un pero ,per jo almenys.. es dia des be y faltaven 2 minuts per las 9 , y va sonar es primer toc . Es dia de sa convidada tambe y faltaven 3 minuts . Y sa entrada as born 15 minuts abans .

Valoración:0menosmas

Mallorquí
Hace más de 3 año

Que desfase tú! Sois la ostia! Enorabuena sois ibiza por 3 dias

Valoración:-4menosmas

manolo
Hace más de 3 año

que nos quiten lo bailado

Valoración:1menosmas


Hace más de 3 año

De tornada de veure els focs artificials m’ha donat la sensació que no tothom que em trobava pel carrer tenia igual de clar que «Sant Joan 2018 ja és història». M’he trobat nombrosos grupets d’adol·lescents forànis vagant amb el seu bòtil de gin amb llimonada, com si duguessin un bebè a braçat. Si es fan campanyes informatives als mallorquins sobre com s’han de comportar durant les festes, trob que haurien d’incloure també una nota sobre quan acaba la festa i el paperot que fan passejant el dia de Sant Joanet amb les mateixes pintes que els dies anteriors. A Ciutadella sempre hem tingut clar quan s’acaba Sant Joan i es comencen a comptar els dies pel pròxim. És hora que als de fora també se’ls hi digui clar. Altrament correm el risc de que Sant Joan acabi com una setmana sencera de botellón per visitants.

Valoración:5menosmas

ruben
Hace más de 3 año

BONU A CIUTADELLA TOT ES DE DALT DE TOT.¡¡¡¡....acabau ja amb els titulars aquests , que sant joan no es ni de enfora lo que era....

Valoración:-11menosmas

Bla, bla, bla
Hace más de 3 año

Que si massificació, que si alcohol i drogues, que si ha perdut, que si bla, bla, bla.... i així i tot, una de ses millors festes que hi ha per sentiment i tradició. Enhorabona Ciutadella per aquest legat que sabeu protegir i transmetre a ses noves generacions !

Valoración:12menosmas

Decae...
Hace más de 3 año

Ha perdido mucho con los años... masificación de personas, borracheras, peleas, drogas, destrozos, suciedad, etc.. se ha convertido en una de las peores de Menorca

Valoración:-8menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1