Sant Joan 2018

El brillo de un cielo multicolor

80 kilos de material pirotécnico dicen adiós a las fiestas hasta el año que viene

|

Valorar:
El cielo iluminado despidió Sant Joan hasta 2019

El cielo iluminado despidió Sant Joan hasta 2019

Josep Bagur Gomila

En Ciutadella la fiesta no acaba hasta que el cielo se convierte en un espectáculo multicolor. Y eso es lo que ocurrió la noche de este lunes una vez más en la bahía de la ciudad.

Centenares de personas se desplazaron hasta la zona del Passeig Marítim para disfrutar en primera línea del castillo de fuegos artificiales lanzado desde la Punta Prima de la urbanización de Son Oleo.

Una exhibición que en la línea de los últimos años se prolongó durante un cuarto de hora aproximadamente, pero que en esta ocasión llegó con algunas novedades: los diseñadores del montaje optaron por rebajar la altitud de los lanzamientos para ganar espectacularidad gracias al brillo del mar. El cielo iluminado despidió Sant Joan hasta 2019.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Pues si
Hace más de 3 año

Estic dacord b xipirant. Avui esteim a dimarts dia 26 i encara he vist grupets d'aquests mallorquins vestits de sant joan i amb es botil de gin amb llimonada. PATETIC

Valoración:12menosmas

Ciutadella
Hace más de 3 año

A TORTURA, es teu comentari fa un tuf d'enveja ... cadascuna de ses festes és polida per ella mateixa. Als mallorquins que dius, noltros no els demanam que venguin, però ho fan ... Aquest odi que destil-les és degut a un problema que tens tu, pobre. Noltros esperarem el proper Sant Joan, i entretant gaudirem de totes ses meravelloses festes de Menorca. Salut i a gaudir de l'estiu

Valoración:24menosmas

Trsto
Hace más de 3 año

al 2018 encara tirant els doblers d'aquesta manera! Es podrien invertir amb altres maneres.

Valoración:-14menosmas


Hace más de 3 año

De tornada de veure aquests focs artificials m’ha donat la sensació que no tothom que em trobava pel carrer tenia igual de clar que Sant Joan 2018 havia acabat. M’he trobat nombrosos grupets d’adol·lescents forànis vagant amb el seu bòtil de gin amb llimonada, com si duguessin un bebè a braçat. El que és «normal» el dia anterior, pareix patètic el dia després. Si es fan campanyes informatives als mallorquins sobre com s’han de comportar durant les festes, trob que haurien d’incloure també una nota sobre quan acaba la festa i el paperot que fan passejant el dia de Sant Joanet amb les mateixes pintes que els dies anteriors. A Ciutadella sempre hem tingut clar quan s’ha acabat Sant Joan i es comencen a comptar els dies pel pròxim. És hora que als de fora també se’ls hi digui clar. Si no s’atura a temps correm el risc de que Sant Joan es consolidi com una setmana sencera de botellón per visitants.

Valoración:24menosmas

Cuidado
Hace más de 3 año

Me parece el despilfarro más surrealista. Baratos los son un rato, y efímeros, no que va....

Valoración:-9menosmas

tortura
Hace más de 3 año

MENORQUINS! MENORQUINES! sa TORTURA ha acabat!!!! ara fins nadal tindrem pau amb sa macrofesta aquesta, que comencin les festes de menorca!!!! PD, el Mallorquins i tal no importa que vingueu amb marabunda, no volem que ses festes de ve tornin un Sant Joan, gràcies.

Valoración:-49menosmas

Xino xano
Hace más de 3 año

Idò, a veure si per l'any que ve els feim durar 5 minutets més que arribarà que no valdrà la pena travessar es poble per veurel's !

Valoración:36menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1