El programa es va presentar aquest dilluns, amb alguns dels artistes que participaran en les activitats | Javier Coll

TW
1

L'Ajuntament de Maó continua amb la seva aposta per dinamitzar Baixamar, i ho fa un any més amb el programa «Estiu al port», en el qual s'inclouen totes les activitats que es faran al llarg de la temporada alta.

Els regidors de Cultura, Héctor Pons, de Joventut, Carlos Montes, de Promoció econòmica, Maria Membrive, de Fires i Mercats, Mina Moll, i de Microciutat, Manolo Lora, van presentar aquest dilluns un programa que inclou propostes per a tots els gustos, des de la Festa del Carme d'aquest mateix dissabte, fins al 9 de setembre, quan s'instal·laran fins a cinc escenaris de música per tancar les festes de la Mare de Déu de Gràcia.


El programa

Dissabte, 14 de juliol

Festa del Carme: Processó marinera (20 hores) i concerts de la Banda de Maó (20.30) i de Cala Joia (21.30), a la zona del Parc Rochina.

Divendres, 20 de juliol

Nit d'Art: Expositors d'artistes i Mercat Som Art (de 20 a 00 h) i carrusel de cavalls (20 h) al Moll de Llevant; actuació «El rei lleó» del Grup de Cavallers de Maó (20.30) a l'Estació Marítima; música amb Daniel Cross (21) al moll d'en Reynés; i d'Adela Ferrer (21) al tram del Club Marítim.

Divendres, 10 d'agost

A la zona del moll d'en Reynés, activitats esportives amb el Club Marítim (20 a 22); recorregut i exposició de cotxes antics (20 a 23) al Moll de Llevant; exhibició acrobàtica de Narcís Roca al Parc Rochina (21); i concerts de Jukebox Band i Sarau (22 h) a l'Estació Marítima.

Divendres, 31 d'agost

Demostració de surfskate (Parc Rochina, 19 h); concert 40 Principales (Estació Marítima, 21 h).

Diumenge, 9 de setembre

Cinc escenaris de música (20 a 01 h) i focs artificials (00 h).

Lea la noticia completa en la edición impresa del 10 de julio en Kiosko y Más