Presentació. Van assistir l’artista Pau Sintes, el gerent d’Apalliser, Pedro Hermoso, la directora del Carlos Mir, Muriel Previ, i el president del Rotary Club Mahón-Mô, Llorenç Palliser

TW
0

Ja està a la venda la camiseta solidària que ha creat Apalliser a partir d'una il·lustració de l'artista Pau Sintes, i que servirà per a recaptar fons per a un projecte del Centre Polivalent Carlos Mir, de la Fundació de Persones amb Discapacitat.

El Rotary Club Mahón-Mô i l'empresa menorquina uneixen esforços per a una nova edició d'aquesta iniciativa benèfica, que suposa posar a l'abast del públic, i per només 2 euros, d'una primera tirada de mil camisetes en els establiments que Apalliser té a Maó, Alaior i es Mercadal, amb la intenció de fer-ne una segona amb aquelles talles més demandades pels clients.

S'han fet camisetes blanques i blaves i n'hi ha en totes les talles, també per a infants. Totes elles duen estampat el disseny de Sintes, qui s'ha inspirat en el «projecte ambiciós» que vol dur a terme al centre Carlos Mir. Així, apareix «un ullastre, que aguanta molt bé el vent i té unes arrels molt fortes», com a símbol de la feina que fa l'entitat social.

El projecte

Durant la presentació, la directora del Centre Carlos Mir, Muriel Previ agraí aquesta col·laboració del Rotary Club i d'Apalliser, que servirà per recaptar fons per a l'habilitació d'un berenador amb pèrgola a la part del darrere de l'edifici. Un espai que servirà per fer activitats a l'aire lliure i que podran utilitzar els membres de les tretze associacions que formen part de la Fundació.

Previ detallà que el projecte implica una inversió d'uns 60.000 euros, i que compten amb la col·laboració de diferents empreses, així com del Consell. S'espera que amb la venda de les 2.000 camisetes que es preveuen fer, es puguin recaptar uns 4.000 euros.