Segon i darrer jaleo de Sant Gaietà a Llucmaçanes | Gemma Andreu

TW
0

En plena onada de calor, amb temperatures per damunt dels 34 graus, però amb una de sensació propera als 40, a Llucmaçanes no s'han acabat les ganes de festa. El nucli de Maó ha viscut aquest diumenge el seu segon dia de les festes de Sant Gaietà, en un ambient molt més familiar i no tan massificat com el dia anterior.

Noticias relacionadas

La jornada ha començat amb puntualitat a les 9 amb la diana a càrrec de la banda de cornetes i tambors de Maó. Una hora més tard, els cavalls han començat a desfilar pel nucli amb l'inici del replec. Un total de 33 són els cavalls que aquest diumenge han participat a la qualcada, encapçalada per la caixer batlessa, Esther Parpal, i el capellà, Joan Tutzó.

La comitiva després s'ha dirigit cap a l'església, on s'ha celebrat la missa de caixers. Cap a les 12, ha començat el darrer jaleo de Sant Gaietà d'enguany i que ha fet vibrar a tots els assistents amb dues voltes i la de l'entrega de les canyes. Poc abans de les tres, la comitiva celebrava la beguda amb la que es tanca la qualcada d'enguany.