Sant Llorenç 2018

Assaig general de Sant Llorenç a Binixems

Un centenar de persones van acompanyar els caixers en l'anada fins a l’ermita

|

Valorar:
preload
Música per amenitzar els sopars. L’ambient va ser magnífic, amb els sons de guitarra i acordió pels carrers del poble, posant la

Música per amenitzar els sopars. L’ambient va ser magnífic, amb els sons de guitarra i acordió pels carrers del poble, posant la banda sonora als sopars de vesins. La trobada va incloure grans moments, com la cantada conjunta a Sa Plaça, amb els membres de Sa Vessa Mos Fot, Va Gros i Dit i Fet.

Sergi García
Música per amenitzar els sopars. L’ambient va ser magnífic, amb els sons de guitarra i acordió pels carrers del poble, posant laA Binixems, els caixers van fer un tast de bots i arronsades. És la prèvia típica de Sant Llorenç, per crear ambient de cara a l

Alaior viu els dies previs a les seves festes de Sant Llorenç amb esdeveniments com el d'ahir fosquet a l'ermita de Sant Llorenç de Binixems, amb el tradicional replec de cavalls i cavallers.

Un centenar de persones van acompanyar els caixers en aquesta anada fins a l'ermita. Com era habitual, s'havia organitzat un servei d'autobús, per evitar col·lapses de cotxes. I també hi eren els músics de la Banda d'Alaior, que s'encarregaren de posar-hi les notes festives.

Després del replec, els cavallers van acompanyar la imatge de Sant Llorenç fins a Alaior, on quedarà fins el cap de setmana que ve que es celebraran les festes patronals.

Els actes van continuar a Sa Plaça, amb l'actuació de la Banda de Cornetes i Tambors, amb la posterior convidada del caixer batle del bienni, Cristóbal Marqués, a participar a les festes, i l'actuació de la Banda de Música.

Per altra banda, a la plaça des Ramal també hi va haver música, amb el grup So Funk.

Aloencanta

Però aquest cap de setmana hi ha hagut més actes festius, com l'Aloencanta, que va crear un ambient fantàstic pels carrers del poble, on s'hi celebraven els tradicionals sopars de vesins.

A la convocatòria hi van ser els cantaires alaiorencs del Dit i Fet, que van comptar amb la visita d'integrants del grup Va Gros, de Maó, i dels membres de Sa Vessa Mos Fot. Els tres col·lectius van fer circuits diferents, escampant la música i el bon ambient per cada racó d'Alaior

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Joan (DeCiutadella)
Hace más de 2 año

Sant Llorenç pregau per nosaltres. Bones festes a Alaior i visitants. Totes aquestes mostres de festa és un exemple de que hem de voler estimar les nostres tradicions i no les hem de deixar perdre.

Valoración:3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1