Pere Pelegrí, pregoner enguany a Sant Climent | Javier Coll

TW
1

«Ara fa vint-i-cinc anys vaig començar una nova etapa de la meva vida, aquí, a Sant Climent, quan amb la meva família vam venir a viure a Binixíquer, i hi anava a viure una nova aventura». Amb aquestes paraules iniciava anit el seu pregó Pere Pelegrí, en l'acte que encetava les festes de Sant Climent. Un esdeveniment que va incloure el nomenament del Santclimenter de s'Any, títol que ha estat per a l'empresari i emprenedor Vicent Vila, arrelat al poble des de fa anys.

Noticias relacionadas

L'Associació de Vesins de Sant Climent convocà a la plaça als santclimenters, per presentar el programa de les festes i donar pas a la lectura del pregó, per part, enguany, del músic i controlador aeri, Pere Pelegrí.

A l'inici del seu discurs, expressà que amb el seu pregó intentaria «explicar el que és i el que ha estat Sant Climent, per jo». I recordà els anys d'infantesa, quan, vivint as Castell i «de ben al·lot, m'havien duit per Can Frau a cercar espàrecs o a caçar tords». Una afició, aquesta darrera, que no va quallar, «som capaç de fer mal a cap ocell d'aquests, m'estim més veure'ls a l'hivern pasturar», continuà.

Lea la noticia completa en la edición impresa del 11 de agosto en Kiosko y Más