Sant Llorenç 2018

Josep Carreras, rei del Cós

El genet s’imposà en les curses del dilluns festiu d’Alaior davant d’un públic de mig milenar de persones

|

Valorar:
preload
menorca alaior corregudes cos alaior

Molt ambient a les Corregudes. Set genets van participar a les corregudes al Cós que es van fer en un excel·lent ambient festiu i amb molts espectadors. La sortida es donava des del molí i l’arribada al final del Cós que desemboca en el Camí den Kane i el cementiri d’Alaior.

Josep Bagur Gomila

El seu llinatge sembla tota una predestinació perquè Josep Carreras ha tornat a guanyar les corregudes del Cós a les festes de Sant Llorenç i ja són tres anys consecutius que s'emporta la cursa al galop amb el seu cavall.

Vint-i-cinc segons i vint-i-nou centèsimes va ser el temps que emprà el genet i la seva muntura per a cobrir els 500 metres de llarg del Cós d'Alaior. Una velocitat de poc més de cinc segons cada cent metres.

Abraçats
Prop d'unes cinc-centes persones van ser testimonis de la victòria de Carreras que en l'última de les curses va competir amb Joan Petrus.

En la prova pel tercer i quart lloc va ser Joan Fedelich qui es va imposar a Marc Villalonga en una correguda també molt competida. Els dos també van córrer abraçats.

Els altres genets participants en aquesta tradicional competició de les festes d'Alaior van ser Joan Sintes, Sergi Villalonga i Sebastià Garriga.

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

De momento no hay comentarios.