Festes de Gràcia 2018

Les festes de Gràcia ja tenen el seu cartell

És obra de l’artista maonès Dani Triay

|

Valorar:
L'artista Dani Triay amb el cartell.

L'artista Dani Triay amb el cartell.

Javier Coll

Les festes de la Mare de Déu de Gràcia ja tenen el seu cartell oficial. S’ha presentat el matí d’aquest dijous i és obra de l’artista maonès Dani Triay.

L'autor ha volgut cercar una imatge molt típica de les festes com és la de gent que guaita per la finestra quan sent arribar la qualcada. La part còmica la trobem en el canvi de rols dels personatges, on és la caixera i el cavall els que miren per la finestra amb satisfacció a la gent passejant pels carrers de Maó: «A jo em fa fer gràcia girar els personatges», va declarar en Dani.

Especificament, el cartell es situa al carrer de la infanta, on resideix l’artista. Al reflex de la finestra es pot veure l’ermita de Gràcia.

En Dani Triay va començar a dibuixar a un curs de còmic i va anar avançant en camins tan diferents com el gravat o la xilografia. Així i tot, és un artista conegut principalment per les seves caricatures i és en aquest vessant que ha creat el cartell de les festes de Maó d’aquest any.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 3

LITUS
Hace más de 2 año

Festes de la Mare de Déu de Gràcia.

Valoración:3menosmas

Aleido
Hace más de 2 año

Enhorabona Dani Triay per el cartell, m'encanta i es molt divertit i fresc.

PD: No siguem tant polemics al'lots i al'lotes, clar que son ses Festes de la Mare de Déu de Gràcia, pero tambe son les Festes de Gràcia, les Festes de Maó, les Festes de Mahó, las Fiestas de Mahón,... en resum, tothom pot dir-les com vol mentres les estimi de debo. Siguem prou racionals, i apreciem la obra de Dani Triay que ho ha fet amb tot el carinyu posible per la nostra ciutat.

Valoración:2menosmas

manumenorca
Hace más de 2 año

...jo de jove recordo cantavem una cançó que deia "festes de Gràcia, que boniques sooooon..." no aparexia enlloc la mare de ningú llavonçes... las fiestas son básicamente seculares, y los aspectos religiosos son tan secundarios que nadie les presta atención, y por lo visto a los profesionales del ramo eso les pica... pues bueno, rascarse es un buen alivio, dicen

Valoración:-3menosmas

Marta
Hace más de 2 año

No me parece original esta idea, ya que el artista Carlos Mascaró en julio puso una obra en Street Art de Ciudadela con una ventana similar a esta pero con diferentes elementos saliendo de la ventana. Creo que se ha inspirado con la misma idea de Mascaró.

Valoración:-9menosmas

Rigor!
Hace más de 2 año

Les festes són de la gent que hi participa. Les coses canvien. La religió ja no comanda. Enhorabona Dani. Molt polit.

Valoración:3menosmas

Mare de Déu de Gràcia
Hace más de 2 año

Ses festes són d'origen religiós i dedicades a la Mare de Déu de Gràcia, si no fos per açò sa festa no existiria. No és sa festa de sa pomada ni sa festa des cavall; són ses festes de la Mare de Déu de Gràcia, i a qui no li agradi que no participi. Tots aquells que criticau sa festa segur que anau a Ciutadella a celebrar Sant Joan o a Pamplona a celebrar San Fermín, i segur que celebrau Nadal, Setmana Santa o San Valentín. Per favor, un poc més de cultura!!!

Valoración:14menosmas

Festes de gracieeeee
Hace más de 2 año

Aiii per sa capitaaal.. Vaa grosss.. I adames dona alerta per tormentess.. Les tindran que aplasar a nadal..

Valoración:-17menosmas

luis
Hace más de 2 año

Utikan: Creo que confundes los términos, no se trata de democracia, se trata de que el nombre de las fiestas es "Fiestras de nuestra Sra. de Gracia" O festes de la Mare de Deu de Gracia, aquí ya no tiene nada que ver el color, simplemente es respetar nuestras tradiciones, gobierne quien gobierne, o es que las fiestas de La Paloma en Madrid les han cambiado el nombre a las fiestas de Las Aves, por ejemplo o la de San Isidro a fiestas de Isidro?. Que ganas de fastidiar!!!!

Valoración:15menosmas

De res
Hace más de 2 año

Jo sempre he anat a ses festes de Sant Juan, Sant Martí, Sant Bartomeu, Sant Antoni... I a ses de Maó sempre he dit vaig a ses festes de Gràcia. Mai he dit vaig a ses festes de la mare de deu de Gràcia.

Valoración:20menosmas

manumenorca
Hace más de 2 año

... me encanta el cartel, primero porque sale una caixera, y no un tío... reivindicando el derecho a las féminas a protagonizar las fiestas, que es de cajón... segundo, por la estética comic... y tercero, por omitir en el cartel cualquier mención confesional, pues las fiestas son las fiestas de los mahoneses, no del clero ni de los creyentes en ningún credo en concreto... ni mares de deus ni pares de dotzes, las fiestas son de la gente, no son una celebración religiosa en absoluto... me encanta el cartel de este año

Valoración:-3menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 3