Sant Bartomeu 2018

Ferreries continua amb ganes de festa

|

Valorar:

Al Pla de l’Església s'ha celebrat puntualment el jaleo aquest divendres, a les 11 hores

J.G.V.

Després d'un intensa vespra de Sant Bartomeu, Ferreries ha despertat aquest divendres amb més ganes de festa.

A les 8 hores, la Banda de Música de Ferreries i la comparsa de capgrossos s'ha encarregat de despertar els ferreriencs, seguit de la sortida de la Qualcada i replec de caixers i cavallers, que ha acabat al Pla de l?Església, on s'ha celebrat puntualment el jaleo, a les 11 hores, amb molta animació i una bona calor, seguit del lliurament de canyes damunt les 14.12 hores. Per acabar l'acte, la banda ha interpretat el tradicional "Un senyor damunt un ruc".

Seguidament, la comitiva ha realitzat voltes pels carrers de la població per acabar amb missa solemne a l?església de Sant Bartomeu. Després, beguda de caixers i darrer toc de fabiol que acomiada les festes d'enguany.

Destacar que aquest any abans del jaleo s'ha efectuat un toc de dol per recordar en Joan de la Marcona, mort el passat abril, i també hi ha hagut un toc d'homenatge a Rafaelita Florit, ferrerienca de 104 anys d'edat.

[Lea la noticia completa en la edición impresa del 24 de agosto en Kiosko y Más]

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Mallorki
Hace más de 2 año

Me va encantar es macrobotellon i desmadre de disabte any qui ve tornare .

Valoración:-7menosmas

Tomeu
Hace más de 2 año

Molt endevinada sa decisió d'enguany de s'Ajuntament de posar contenidors extres i repartits estrtàgicament perque sa no tirés tants de gots de plàstic per enterra, així com haver millorat es servei de neteja ; per exemple de dia 23 a les 21'30 hi havia es servei de neteja funcionant. Enhorabona Carre i a seguir millorant.

Valoración:14menosmas

Tomeuet
Hace más de 2 año

Com és que segui posant fotos de caixers- eres que quan es cavall fa es bot s'agafen ( carregats de por) a sa sella amb sa mà dreta? Açò no toca.

Valoración:2menosmas

Snt Bartomeuer
Hace más de 2 año

Ha estat bé, però sobraven cavalls

Valoración:6menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1