Segon jaleo al Pla de sa Creu a Sant Lluís | Gemma Andreu

TW
0

Sant Lluís ha deixat el dia ennivolat del dia anterior i el sol ha lluït amb força aquest diumenge al poble, en el dia gran de les seves festes. Així, amb ganes de més festa s’han despertat els veïns, després d’una jornada que es va allargar fins ben entrada la nit per a molts.

Amb puntualitat, a les 8 del matí, els petars i el repic de campanes han anunciat l’arribada festiva del nou dia. Els gegants del poble, en Lluís, na Maria i na Tecla al capdavant, han passejat i ballat pels carrers al ritme alegre dels músics de la banda des Migjorn.

Noticias relacionadas

Mentrestant, caixers i cavalls tornaven a aparèixer pels carrers, posant-se a punt per incorporar-se a la qualcada, que s’ha iniciat a les 8.30 quan el fabioler, Jordi Orell, ha començat el recorregut. Una vegada incorporats tots, amb el caixer batle, Miquel Pons i el capellà Joan Tutzó al capdavant, la comitiva s’ha dirigit a l’església per a celebrar les completes.

En acabar, tot estava a punt per a viure de ple el segon i darrer jaleo, que ha començat minuts després de les 12. Un jaleo que s’ha viscut de ple, cada vegada més concorregut de gent amb ganes de gaudir de l’espectacle dels cavalls i el seu bot.

La samba, a càrrec de la banda de música des Migjorn, ha posat el punt culminat a tot un matí de festes.