Festes de Gràcia 2018

Fotografies que miren cap al cor de Menorca

|

Valorar:
Fotografia guanyadora de la categoria de color, «Sol naixent»

Fotografia guanyadora de la categoria de color, «Sol naixent»

Juan Cordero
Fotografia guanyadora de la categoria de color, «Sol naixent»Acte de lliurament de premis al claustre del CarmeGuanyadora de la categoria de blanc i negre, «Excepció»Foto «Romeria»

El concurs de fotografia Festes de Gràcia 2018 va anunciar aquest dijous els que han sigut els seus guanyadors d’aquest any. El jurat es va reunir a migdia i va deliberar sobre les 106 fotografies que es van presentar repartides en quatre categories: color, blanc i negre, festes de Gràcia i sèries. Els resultats es van anunciar el mateix vespre a la gala que va tenir lloc al Claustre del Carme.

En les categories de color i blanc i negre es repartia primer, segon i tercer premi, mentre que a les de festa i sèries era només un l’artista premiat.

El pòdium de la categoria de color va ser el següent: El tercer lloc va ser per na Sara Cordero amb la seva fotografia «Flors caigudes» tot i que hi va haver un duel disputat amb la fotografia «Selfie», que va requerir d’una segona votació.

En segon lloc de color hi trobem a en Rolando Rivero amb la seva fotografia «A Punt de Navegar». Com a guanyador d’aquesta primera categoria s’alça en Juan Cordero, amb la seva foto «Sol Naixent», una foto preciosa d’una alba que està feta des de la platja de Sa Mesquida.

A la categoria de blanc i negre el tercer premi se l’ha endut la fotografia «Contrast», també del fotògraf Juan Cordero, guanyador de la categoria anterior. El segon premi ha caigut per a na Laura Pons amb la fotografia «Libertad» i el guanyador de la categoria ha estat Juan Manuel Rosas amb «Excepció», una fotografia que juga molt bé amb el ritme i la repetició d’elements.

La fotografia de les festes de Gràcia que es va endur el premi s’anomena «Romeria» i pertany al fotògraf Víctor Barber, que ha sabut plasmar molt bé la tradició en la seva imatge. Finalment, la categoria sèrie ha estat per en Pedro Rivero amb la seva obra «Hats&Horses».

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

josep
Hace más de 2 año

si aixo se li pot dir fotografias per obtenir premi, apaga i vamonos, i fet molta fotografia a la meva vidai obtingut algun premi, i puc opinar.

Valoración:-1menosmas

Lina
Hace más de 2 año

Per juanico: Hi ha qui no enten d'escritura i escriu, sa paraula amb traduïda a nes castellà vol dir "con". En canvi en voldir "en". Entesos?

Valoración:-1menosmas

juanico
Hace más de 2 año

tenen bon gust per agafar campeons no hi entenen gaire amb fotografía

Valoración:-11menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1