Sant Lluís 2018

Sant Lluís viu la segona festa amb diversió

Dos jaleos, un de cavalls i un d'ases, tanquen les celebracions

|

Valorar:
preload

02-09-2018Javier Coll

La qualcada i jaleo d’ases i un concurs de paelles han tancat aquest diumenge les festes de Sant Lluïset, que es celebren el cap de setmana següent de les festes patronals de Sant Lluís.

Sis ases i dotze fiets han protagonitzat la qualcada i el jaleo, en un acte en què la tribuna d’autoritats és ocupada pels membres del Club de Jubilats, que també donen les canyes verdes amb cullereta de llenya, i és amenitzat pel Grup de Música i Ball del CCE Sant Lluís. No s'han celebrat les corregudes d’ases, com es solen fer cada any, donat que els seus qualcadors eren massa joves.

El dissabte capvespre es va celebrar la qualcada i el jaleo de cavalls, amb la participació de 22 exemplars, també amenitzat pels músics de Sant Lluís. Abans, s’havia celebrat una xocolatada popular i després va tenir lloc un ball.

Les festes de Sant Lluïset tenen com a mínim 145 anys d’història, donat que ja es celebraven el 1873.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

nando
Hace un año

A manumenorca estas aburrido del mundo,america,asia europa,africa,i lo que medejo,este pais esta lleno de gente gilipolla,insolarerante.tu estas aburrido i cada dia respondes como tu aburridos del mundo,cada uno hace lo que quiere con su vida i su mundo si no te gusta te buscas una isla mas a tu gusto,som maones orgullos de la meva illa i sobra gent negativa i falten emprendedors menorca te molt de futur.

Valoración:6menosmas

manumenorca
Hace un año

... y la misa?... y la romería?... y la ofrenda floral a la madre del cuñado de la padrina de san Luis?... ah, claro, se me olvidaba... que san luis celebra sus fiestas por el REY Luis de Francia... no son por ningún santo patrón de la iglesia, sino por el REY Luis fundador de la villa... me gustan las fiestas de Sant Lluis

Valoración:-13menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1