Festes de Gràcia 2018

Gràcia escalfa motors

Els jubilats del carrer Vassallo, els geganters i els músics de la banda animen els dies previs amb actes al carrer

|

Valorar:
preload
Els més petits es van divertir amb el photocall amb imatges dels gegants de Maó i amb el taller de plomalls

Els més petits es van divertir amb el photocall amb imatges dels gegants de Maó i amb el taller de plomalls

03-09-2018Javier Coll

Amb les festes de la Mare de Déu de Gràcia a la cantonada, l’ambient més festiu es respira als carrers de Maó, on es succeeixen actes diversos dirigits, especialment, al públic infantil. Però no només, també els majors gaudeixen d’aquests dies previs.

Al Club de Jubilats del carrer Vassallo van celebrar aquest dilluns la xocolatada anual, amb la presència de la presidenta del Consell, Susana Mora, la batlessa de Maó, Conxa Juanola, i els regidors Héctor Pons, Laia Obrador i Mina Moll. Una festa en la qual no va faltar el repartiment de canyes verdes, símbol de longevitat, i de l’aigua-ros.

Més tard, la Colla de Geganters de Maó va fer un taller de gegants a la plaça Conquesta. Una activitat pensada per als més petits, amb un photocall amb en Tomeu i na Guida i un taller de plomalls.

També els integrants de la Banda de Maó se van sumar a aquest capvespre d’activitats, en aquest cas, amb l’activitat «Descobreix els instruments de la banda de música», orientada també al públic infantil. Fillets i filletes van conèixer de primera mà com són i quina sonoritat tenen les eines dels músics, les quals esdevenen protagonistes en actes de la festa com el jaleo.

Aquest dimarts es faran dos tallers infantils a la plaça Conquesta (19 h), d’estampació i pintura de camisetes (els participants han de dur una samarreta blanca) i de confecció de guindoles i cavallets, a més de la conferència, a l’Ajuntament (20 h), de l’historiador Josep Pellicer sobre l’assalt turc. I a les 20.30 hores, les patinadores de l’Escola de Patinatge de la UD Mahón, el Grup Show i el Grup de Patinatge de Ferreries, oferiran l’espectacle «Comiendo perdices» a la pista de La Unión, i hi haurà les actuacions de Fusiona2 (plaça Colón, 20.30) i de Moments a Cor (Ses Moreres, 21 h).

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.