Festes de Gràcia 2018

Taller de vestir-se de festa a la plaça de la Conquesta

|

Valorar:
Visto 429 veces
preload
Al taller infantil «Ens vestim de festa» els fillets van fer estampació i pintura de camisetes de festa, a més de guindoles i ca

Al taller infantil «Ens vestim de festa» els fillets van fer estampació i pintura de camisetes de festa, a més de guindoles i cavallets

04-09-2018 | Javier Coll

A l’espera que arribi el pregó i els actes més importants de les festes de la Mare de Déu de Gràcia el programa de l’Ajuntament de Maó està farcit de moltes activitats que contribueixen a l’entreteniment i a ambientar la ciutat de festa i diversió.

No hi manquen les activitats per als més petits que necesiten fer coses abans que l’inici del curs escolar els faci tornar a les rutines normals un cop acabat l’estiu. Entre els actes d’aquest dimarts destaca el taller «Ens vestim de festa» que es va fer a la plaça de la Conquesta.

Estampació i taller

Consistia en un taller d’estampació i pintura de camisetes de festa i un tradicional taller de de guindoles i cavallets. Els fillets participants, que venien amb camiseta blanca, s’ho van passar molt bé en aquest espai infantil.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.