Festes de Gràcia 2018

A Maó ja va gros

Els grup de cantaires reuneixen centenars de persones en el preludi musical de les festes

|

Valorar:

El grup de cantaires, a l'exterior del bar Infanta

Javier Coll

I ja va ben gros per Maó! Ha quedat ben clar, aquest capvespre, veient el nou èxit de la sortida que van fer els cantaires del grup Va Gros, que ha reunit uns quants centenars de persones per posar música a la vetllada.

El bar Infanta, seu dels Va Gros, ha estat el punt de partida de la ruta musical que, durant més de dues hores, han fet pels carrers més cèntrics de Maó. I ho han fet amb un repertori de deu cançons, de les quals la meitat eren noves. Així, a temes com l’«Himne a Menorca», «Festes de Gràcia» o, és clar, «Sa cançó des Va Gros» (una versió particular de «Sa cançó des sabaters»), hi han afegit enguany «Ella» i «Pa todo el año» de José Alfredo Jiménez, «Tornada parrandera» i «Sa filla des sergent» de Tòfol Mus i Ortega Monasterio, i «Un amor en Menorca» de Gumersind Riera i Deseado Mercadal.

Enguany s’han encomanat setanta-quatre noves camisetes grogues del Va Gros, tota una sorpresa per al mateix grup, que des de 2011 en què va sortir per primera vegada, ja en duu unes set-centes de fetes. Un fet que demostra que es manté l’interès per participar d’aquesta festa que omple de música el centre de la ciutat.

A més, enguany, l’habitual «porquet» de pomada ha vingut acompanyat d’una nova iniciativa. Van disposar de mil gots reciclables que, com apuntava Jordi Cardona, s'han venutal preu simbòlic d’1 euro i ja plens de la mescla de gin amb llimonada, no per a treure un benefici, sinó com a acció de conscienciació.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Simón
Hace más de 2 año

Así somos la mayoria de Maonesos,sabemos hacer fiesta sin exageraciones,se nota la heredada flema Britanica,algunos amargados dan pena opinando.

Valoración:menosmas

Mahonesa
Hace más de 2 año

Los cantares son un éxito pero había una señora que su nombre empieza por .. repartiendo cancioneros que tendrían que llamarle algo la atención porque sólo daba a quien ella conocía y se le pedias alguno de más para alguna señora mayor te decía con uno tienes bastante....

Valoración:8menosmas

pellonces
Hace más de 2 año

¡¡A Mao i va tot l'any gros !!

Valoración:22menosmas

6Q
Hace más de 2 año

A moho només tenen una tradició, i es la de ploure.

Valoración:-13menosmas

Maonesa
Hace más de 2 año

Ay amigos, Estamos De FIESTAS!!!!! , porque no dejáis la policía para otra ocasión, que pesados siempre con la misma historia!!!

Valoración:16menosmas

Capitan america
Hace más de 2 año

Se te ve el "plumero" hector...que defraudado estamos con el Psoe..

Valoración:-26menosmas

Es el color de moda
Hace más de 2 año

Es el color de moda .

Valoración:-22menosmas

Menorki
Hace más de 2 año

Van de amarillo!!!! Cuidado!!!!

Valoración:-23menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1