Festes de Gràcia 2018

Solemnitat a la Missa de Caixers

El bisbe, Francesc Conesa, ha presidit l'ofici religiós a l'església de Santa Maria

|

Valorar:
Josep Bagur

Abans de començar el jaleo, el moment més solemne de la jornada s'ha viscut a l'església de Santa Maria, on s'ha celebrat la Missa de Caixers. L'ofici, presidit pel bisbe de Menorca, Francesc Conesa, ha començat a les 11.30 hores del matí, després que la imatge de la Verge entrés al temple.

El bisbe ha afirmat a l’homilia que «la celebració de la Mare de Déu de Gràcia es fa sentir la necessitat de passar de la lògica del domini a la lògica del do». El prelat concelebrà l’Eucaristia amb diaques i preveres, entre ells el caixer capellà, Llorenç Sales.

Ha afirmat que «el cristià no pot acceptar formar part d’aquesta societat muntada en la competitivitat, voler destacar sobre de l’altre, en la recerca per damunt de tot del plaer, sense que importin les conseqüències». Conesa ha subratllat que «som homes de la Gràcia, testimonis d’una altra manera de viure i pensar. No podem viure en la lògica del tenir, hem de fer-ho en la lògica del do; no en el camí del dominar, ha de ser en el de servir; no en un món d’exigències, sinò en un món ple de Gràcia». El bisbe ha interrogat a tots els assistents: «¿ens atrevirem a viure així, a ser persones plenes de Gràcia per als altres?».+

En acabar la missa, cap a les 12.30 les campanes han repicat amb força mentre la qualcada sortia de l'església.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

josep
Hace más de 2 año

es inaudit que en ple sigla XXI, ancara l´esglesia tingui protagonidme en unas festas del poble, cuan lo que tocaria, es que no i fos.

Valoración:-5menosmas

Lucía
Hace más de 2 año

Y mientras tanto, una niña hospitalizada de urgencia por una rotura de tibia y peroné por una caída en la atracción de la holla...

Valoración:-10menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1