Maó viu un jaleo intens

Cap a la 1 i quart els cavalls han començat a botar a Sa Plaça

|

Valorar:
preload
Javier Coll

Després de la celebració de la Missa de Caixers, a Sa Plaça hi havia moltes ganes de viure el jaleo del dia gran de les festes de la Mare de Déu de Gràcia. El del dia anterior va ser intens, i es va allargar fins pràcticament la 1 de la matinada, però encara hi havia més ganes.

A les 13.13 hores la música, a càrrec de la Banda des Migjorn Gran, ha començat a sonar, a ritme de pasdoble, mentre els cavalls han començat a entrar per saludar a les autoritats ubicades a la tarima.

Els darrers en entrar han estat el caixer batle, Carlos Montes i sa Capellana, Llorenç Sales; i així, cap a les 13.30 ja han sonat les notes del jaleo. En aquest instant l’alegria s’ha desbordat a sa Plaça i com no, els cavalls han ballat enmig de la gent que els demanava més i més bots.

Els 141 caixers que participen al segon jaleo entren a la plaça en grups de cinc en cinc.

Al començament de la segona volta, el jaleo s’ha interromput uns minuts perquè s’ha necessitat evacuar a una dona que ha estat ferida per un cavall.

El jaleo s'ha allargat fins pràcticament les 16.45 hores, quan s'ha acabat la darrera volta, la de l'entrega de les canyes, més animada que mai. A continuació, els regidors de l'ajuntament, des del balcó de l'edifici consistorial, han tirat les 250 bótes de vi a la multitud.

La bulla s'ha desfermat com ja és habitual quan la banda des Migjorn ha sonat la samba durant més de mitja hora.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Indra
Hace un año

.....han tirat ses 250 bótes de vi a sa multitud¿¿???? Que mentiras se llegan a decir, cualquiera que estaba allí pudo contar las que realmente se lanzaban, justo justo pasaron de 80, quien se las quedo?? va gros per dins s´ajuntament........SE CREEN QUE LA GENTE DE A PIE SOMOS TONTOS!!!

Valoración:4menosmas

Caixer de poble
Hace un año

No hi havia per triar una foto un poquet més elegant i vistosa que aquest mal fet mig bot i amb es caixer que s'agafa a sa sella?

Valoración:13menosmas

A Lucia
Hace un año

Y esto que narices tiene que ver con el jaleo. Por otra parte no me extraña que alguien saliera mal parado alpaso que giraba el cisme este.

Valoración:12menosmas

Lucía
Hace un año

Y mientras tanto, una niña hospitalizada de urgencia por una rotura de tibia y peroné por una caída en la atracción de la holla...

Valoración:-25menosmas

Julián
Hace un año

Señores de IB3 lo bueno si breve , tres veces bueno. Lo pillan?

Valoración:25menosmas

menorquin
Hace un año

en la entrega de cañas hasta los caballos se aburren

Valoración:-20menosmas

Josep
Hace un año

Amb molt de respecte a totes ses festes de Menorca. Como ses de Maho cap. Aquí ningu es sent foraster tot-hom es benvingut sigui dabont sigui. N. Son festes amb una gran alegría entre tota sa gent que participa. Visca ses festes de la Mare de Deu de Gracia. Visca Maho i tots el menorquins que gaudeixen de aquests dies de alegría.

Valoración:24menosmas

Sito
Hace un año

Que flac aburrit i IB3 i repetitiu amb un jaleo soporífer per acabar amb sa p.ta samba per alegrar a ses filletes de 12 anys. I amb un director d'orquesta amb uns ànims de protagonisme impresentables.S'ho fagin mirar

Valoración:-19menosmas

IGNASI
Hace un año

És lo mateix replegar un tros de carota as pla de St. Joan que una bota a Gracia després d'es jaleo? Jo pens que no.Que cada u pensi com vulgui.

Valoración:-8menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1