Llarg jaleo final a Cala en Porter

Vesins i visitants gaudeixen del segon dia de festes a la urbanització alaiorenca

|

Valorar:
preload

23-09-2018 | Javier Coll

Vesins i visitants van viure ahir a Cala en Porter el segon dia de les festes de la urbanització alaiorenca. I ho van fer aprofitant al màxim les hores, amb un jaleo que es va allargar fins al capvespre i amb els focs artificials com a colofó final.

A les 9 del matí, la Banda de Cornetes i Tambors d’Alaior va ser l’encarregada de tocar diana i avisar que estava a punt de començar el tradicional berenar de xocolata i ensaïmada de l’Associació de Vesins.

Després es va celebrar la missa de caixers, que seria el preludi del segon jaleo de festes. Un acte que va començar amb retard per la necessitat de substituir el cavall del caixer president, que no es trobava bé. Açò va endarrerir l’inici de l’acte, que es va allargar fins quasi les quatre del capvespre.

Van ser unes hores de bots i bon humor, que petits i grans van aprofitar per fer botar els cavalls damunt l’arena de la plaça.

Allà mateix, el Bar Pons, que enguany celebra els seus primers 50 anys de vida, va servir uns quilos de calamar a la romana.

Acabat el jaleo, a l’edifici municipal es va fer la recepció a autoritats, caixers, residents i visitants, acte al qual va seguir la festa de l’espuma i, ja més tard, diverses actuacions musicals.

L’espectacle de focs artificials va servir per donar per acabats els actes de les festes de Cala en Porter 2018.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Ciutadà exemplar
Hace 3 meses

Si sant martí o sant antoni es celebresin es dias que tú dius, veuriam de veritat qui li agradan ses festes i es cavalls, completes, sa pomada......i no qui hi va pes cubatas, despedidas de fadrí/fadrina, per veure tejanitos i galtas fora........allà us voldria veure. Per cert Sant Nicolau tanca ses festes en clau, falta de respecte fer-ne unas una semana después.

Valoración:1menosmas

Calaenporterenc
Hace 3 meses

No se que teniu en contra de ses festes de Cala en Porter. Volem fer una festa? Pues la feim. Crec que despres de 40 anys es pot considerar que aquestes festes tamé són una tradició. QUE US MOLESTA? QUE NO TINGUEM SANT? Idò mira no el tenim, feim festa per la festa, i sense HIPOCRESIA, perque sa inmensa majoria que va a ses festes de Sant Llorenç, Sant Martí, Sant Bartomeu, Sant Antoni... no té ni idea de qui van ser aquests suposants sants. Però clar VISCA LA TRADICIÓ I VISCA LA HIPOCRESIA!! Per quin motiu ses festes de Fornells (sant Antoni) i ses festes de Mercadal (sant Martí) se celebren al juliol i no els seus dies, 17 de gener i 11 de novembre? MOLT TRADICIONAL TOT. A mi no em molesta, pero que no es CRITIQUIN ses festes de Cala en porter per poc tradicionals.

Valoración:1menosmas

Joan
Hace 3 meses

Cuánto envidioso escribe aquí cuando ayer estaban en el Pons comiendo calamares!

Valoración:1menosmas

manumenorca
Hace 3 meses

... la misa ha sido según el rito de Poseidón, espero...

Valoración:-3menosmas

Xoroi
Hace 3 meses

Fiestas con más de un siglo de historia, viva sant xoroi , no sé porque os da rabia !!! Son fiestas populares !!!

Valoración:0menosmas

maria de la O
Hace 3 meses

Realmente patético...si te lees el programa de fiestas....salen como actividades la retransmisión de partidos de la ¡¡ liga inglesa !! en, por supuesto,los pub's...LO DICHO ¡¡¡ PATETICO !!!

Valoración:5menosmas

Sa sumereta
Hace 3 meses

Los cavallers deberían tener algo mas de dignidad y no acudir a estas "folklorico-espectaculos" y la asociación de vecinos algo mas de imaginación y menos "copias burdas"

Valoración:2menosmas

menorquí
Hace 3 meses

mai he entès aquestes festes... per quan festes de Son Parc? Malbuja? Arenal den castell?Son Bou?Cala Blanca? ni toca ni frega ni res.....

Valoración:4menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1