Els cavalls van tornar fer acte de presència aquest dissabte a Alaior i avui tindrà lloc el darrer jaleo | Javier Coll

TW
9

Els cavalls van tornar fer acte de presència aquest dissabte a Alaior. Ho van fer per celebrar la Festa des Caixers, que després de Sant Nicolau, ara si tanquen les festes de 2018 amb clau.

La festa, organitzada pel Grup d’Amics de sa Festa des Caixers d’Alaior, va començar ahir capvespre amb una cercavila a càrrec de la Banda de Cornetes i Tambors i la Colla Gegantera d’Alaior, que va sortir des de l’Ajuntament devers les 17,30 hores.

Sobre les 18 hores els 25 participants a la qualcada entre els caixers i el fabioler Genci Ameller que va debutar ahir es van congregar al Pla d’en Borràs, abans de dirigir-se cap el Club de Jubilats on es va fer entrega de la bandera a la caixera fadrina Lorena Fuguet. Després de recórrer els carrers del poble devers les 20 hores va començar el jaleo.

Aquest diumenge la festa comença les 9 hores amb una cercavila, seguit del replec, missa de caixers i a les 12 hores tindrà lloc el darrer jaleo de l’any. Tancarà la festa a les 20 hores a sa Plaça el grup Argent, format per joves d’Alaior.