L’esperit festiu torna a Maó

Ajuntament i entitats preparen una vuitantena d’activitats des de dissabte fins al 6 de gener

|

Valorar:
preload

28-11-2018

A Maó, Ajuntament i entitats han confeccionat un programa carregat d’activitats per a les properes setmanes, començant aquest mateix dissabte i fins al 6 de gener, incloent propostes a la ciutat, a Sant Climent i a Llucmaçanes.

L’esperit nadalenc torna a Maó amb l’arribada del darrer mes de l’any, que arriba ben carregat de propostes per a tothom, començant aquest dissabte amb la inauguració de la Caseta Solidària de la plaça Constitució (10.30 h) a la Fira de Nadal que ocuparà també Ses Moreres durant el primer cap de setmana.

Des del Consistori, el regidor de Festes, Héctor Pons, valorava ahir la feina que van les associacions veïnals i diferents entitats socials, culturals i esportives, que organitzen activitats ben variades a les seves respectives barriades.

Com és habitual a Maó, els Llumets seran els encarregats de fer l’encesa de l’enllumenat nadalenc. Serà dimecres dia 5, a la vegada que s’obrirà de nou la Fira de Nadal, que estarà oberta fins dia 9 als carrers i les places del centre.

Hi ha actes de tota mena, teatrals, musicals, tallers, exposicions, esdeveniments esportius o de caràcter benèfic, com la desfilada de moda de dia 1 al Recinte Firal per ajudar a Aspanob, el festival de patinatge (dia 15) per recaptar fons per a l’àrea de Serveis Socials, o la cita anual «Por la sonrisa de un niño», de Ràdio Menorca Cadena SER i la Creu Roja (dia 16).

No hi faltaran el Cant de la Sibil·la, els concerts de Nadal i Cap d’Any de l’OCIM, el Cor Illa de Menorca, bandes de música i corals, així com tampoc l’exposició de diorames del Grup de Pessebristes, «Els pastorells», el «Poema de Nadal» de Segarra, la travessada al port, les campanades de Cap d’Any (infantils i de mitjanit) i, és clar, l’arribada dels carters reials i dels Reis d’Orient.

Programa

Dimecres 5

17 hores: Fira de Nadal, al centre de Maó, fins dia 9.

18 h: Encesa dels llums de Nadal, a la plaça Constitució.

Diumenge 23

19.30 h: Cant de la Sibil·la, a l’església de Santa Maria.

Divendres 28

18 h: Arribada dels Carters Reials a Ses Moreres.

Dilluns 31

12 h: Campanades infantils, a la plaça Constitució.

00 h: Campanades de Cap d’Any, a la plaça Constitució.

Dissabte 5

19 h: Arribada dels Reis d’Orient, al port.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Ferros de nadal
Hace un año

llàstima que una de les coses que han conservat del Nadal dels anteriors ocupants de l' ajuntament siguin els enormes ferros que volen fer passar com arbre de Nadal ja que es un veritable pegot a la plaça Constitució. Fa por veure'l rodejat de tanta barrera i a tirant At amb fils a un lloc on hi ha tanta activitat amb fets. No s'enrecorden ja quan una ventada el va tombar? per molts tirants i barreres segueix sent un element no integrat.

Valoración:4menosmas

toni
Hace un año

el derrer nadal de la legislatura , recort perfectament el primer , els va falta temps per suspendre la cabalgata de reis , cuant nomes habien caigut 4 gotas , y no va ploure mes ., deixant a tots es fillets amb un pam de nas

Valoración:4menosmas

CV
Hace un año

INDIGNANT, que tenguin que fer s'encesa de llumets un dia entre semana que ademes es fa feina i a les 18h...no hu podeu fer dia 6 de desembre que es festiu o disabte com s'ha fet sempre??? Molt be ajuntament de mao,, com sempre.

Valoración:8menosmas

S.W.
Hace un año

No puc entendre que l'encesa de les llumets es faci un dimecres al capvespre quan molts fillets tenen activitats i pares que treballen. Hauria estat molt millor dia 1 que és dissabte i així la gent podria passejar i potser els comerços també treballarien.

Valoración:19menosmas

joan
Hace un año

Una meravella el programa d’activitats per Nadal. Gràcies, Conxa!

Valoración:1menosmas

manumenorca
Hace un año

... sobre todo, que las autoridades de nuestra sociedad aconfesional no se impliquen en absoluto con las celebraciones propias de ninguna confesión, que no usen recursos presupuestarios públicos en financiar fiestas religiosas, ítem más cuando éstas mismas iglesias escurren el bulto a la hora de apoquinar de su bolsillo ni un mísero céntimo... dependiendo de lo que sigan haciendo nuestros políticos, iremos viendo el próximos años que otras religiones intentarán reclamar dineros también para sus propias celebraciones, que si ramadán, que si el yom kipur, la hanuka, que si los hare khrisna bailando por la calle... urge cambiarles el nombre por celebraciones seculares de tinte menorquín

Valoración:-3menosmas

torna-m'hi!
Hace un año

Els llumets altra vegada..sa meva filla de només 8 anys ja n'esta avorrida..Canviau es repertori, mira que sou repetitius..No me puc creure que no hi hagi res més a fer que açò, cap més idea??

Valoración:-15menosmas

mamá
Hace un año

Viva Mahón! Despierta Ciutadella!

Valoración:1menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1