Més de 300 fillets decoraran centres de salut i l'hospital

|

Valorar:
Els promotors de la iniciativa trien els dibuixos pintats

Els promotors de la iniciativa trien els dibuixos pintats

ASM

L’Àrea de Salut de Menorca ha posat en marxa un nou projecte que, amb el nom de «Pintam l’Hospital», té com a objectiu ambientar i donar vida als diferents espais destinats a la població infantil implicant als mateixos usuaris. La iniciativa d’infermeria va arrencar a finals del passat curs escolar, oferint a tots els centres la possibilitat de decorar i omplir de colors les consultes i habitacions de pediatria per fer més agradables les estades hospitalàries i les visites al metge.

Quatre centres educatius s’han apuntat al projecte. Es tracta dels col·legis La Salle de Maó i La Salle d’Alaior; el CEIP Mare de Déu del Toro i l’IES Maria Àngels Cardona de Ciutadella. Un total de 330 alumnes de cinquè i sisè curs de Primària i primer i segon de Secundària d’aquestes escoles s’encarregaran de decorar els espais assignats pel comitè de l’Àrea de Salut encarregat del projecte.

La Salle de Maó omplirà de dibuixos la sala d’espera i les habitacions de pediatria de l’Hospital Mateu Orfila i també la sala d’espera del Centre de Salut Dalt Sant Joan. Els alumnes de La Salle d’Alaior faran un mural per Es Banyer; mentre que els dos col·legis de Ciutadella decoraran Canal Salat: els alumnes de l’institut ho faran a les consultes de pediatria i els fillets i filletes de l’escola a la sala d’espera. Els centres van rebre ahir el material per fer els dibuixos, com ara pintures i teles amb les mides per a l’espai on anirà col·locada cada obra.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Dani
Hace un año

Per fi una notícia en pla!

Valoración:2menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1