Una imatge del mercat de Nadal de Ferreries de l’any passat

TW
0

Aquest cap de setmana, es Mercadal, Ferreries i es Castell posen en marxa els seus mercats de Nadal.

As Mercadal es farà aquest dissabte i diumenge de 10 a 14 hores pels carrers més cèntrics del poble. El programa d’activitats inclou també uns tallers familiars, la plaça Pare Camps, aquest dissabte d’11 a 13 hores, En aquest mateix horari es farà pintura al carrer a la plaça de la Constitució. Al capvespre, a les 18.30 hores es farà una cantata d’»Els Pastorets, a càrrec dels Petits Músics i la Banda Jove i seguidament s’encendran els llums de Nadal.

El programa de diumenge, repeteix el mercat de Nadal i els tallers familiars- A les 12 hores es farà un concert de Cala Joia a la plaça de la Constitució i a les 18 un festival de patinatge al poliesportiu.

Noticias relacionadas

Ferreries

El mercat de Nadal de Ferreries obrirà aquest dissabte a la Plaça Espanya de 10 a 21 hores. A les 11 hores actuarà la Banda Juvenil de l’Ateneu Musical de Ferreries que farà un recorregut pels carrers del centre- A les 12 es farà un showcooking d’una recepta nadalenca i a les 12.30, un taller de mandales florals. A les 13 actuarà la coral Cor Cadenza. A les 17, Illetra farà dos contacontes. Mitja hora més tard es farà un taller d’scrap per confeccionar targetes de Nadal. A les 18, hi haurà taller d’ornament nadalenc i a les 19.30 actuarà Fusina2.

Aquest diumenge, el Mercat de Nadal de Ferreries serà de 10 a 14 hores. També es farà taller de postal (10.30), showcooking (11), taller de capses (12) i actuació de la coral S’Estel (12.30 hores)

Pel que fa as Castell, dissabte i diumenge té el mercat de Nadal a la plaça Esplanada. Aquest dissabte es farà una exhibició de gimnàsia artística (10) i ball en línia (11). Diumenge, a les 10.30 es faran balls folklòrics i una hora més tard ballada de gegants. A migdia hi haurà música i nadales.