Navidad 2018

Desperta el Nadal

L’ambient festiu arriba a Ferreries, es Castell i es Mercadal amb mercats i enceses de llums

|

Valorar:
preload
Paradetes, actuacions musicals i tallers conviuen al mercat nadalenc de Ferreries

Paradetes, actuacions musicals i tallers conviuen al mercat nadalenc de Ferreries

08-12-2018 | Sergi Garcia

Els mercats de Nadal s’han estès ja per pràcticament tots els pobles. Als inaugurats els darrers dies a Ciutadella i Maó s’afegeixen els de Ferreries, es Mercadal i es Castell.

Aquestes fires han arribat acompanyades de diferents activitats. A la tradicional exposició de productes artesans i de regals s’hi sumen diverses propostes. Per exemple, a Ferreries, la plaça d’Espanya va ser l’epicentre de tot, amb actuacions musicals, de la Banda Juvenil de l’Ateneu Musical de Ferreries, del Cor Cadenza i de Fusiona2, un showcooking de receptes nadalenques, contacontes i tallers d’elements decoratius, mandales florals o targetes de felicitació.

As Mercadal es van encendre els llums i els Petits Músics i la Banda Jove de l’Escola de Música, que van cantar la cantata «Els pastorets». El matí, les paradetes havien ocupat els carrers del centre i a la plaça Pare Camps es van fer tallers.

Mentre, as Castell, la fira de l’Esplanada es completa amb una exhibició de gimnàstica artística i una sessió de ball en línia.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios

De momento no hay comentarios.