Reconeixement a l'esforç personal en els estudis

La Conselleria d’Educació reconeix la feina a 43 estudiants menorquins

|

Valorar:
Els alumnes van pujar a l’escenari de la Sala Multifuncional per rebre un diploma i un petit obsequi.

Els alumnes van pujar a l’escenari de la Sala Multifuncional per rebre un diploma i un petit obsequi.

Sergi García

Fins a 43 estudiants menorquins han rebut els premis a l’esforç personal i el rendiment acadèmic excel·lent, que entrega la Conselleria d’Educació i Universitat, durant l’acte celebrat as Mercadal.

La Sala Multifuncional va acollir ahir capvespre l’acte de lliurament d’aquests reconeixements que s’han fet a un total de 613 alumnes a tot Balears.

Cinc menorquins que el curs passat van acabar sisè de Primària, al CEIP Pintor Torrent i als col·legis concertats de La Consolació, Sant Francesc de Sales, Sant Francesc d’Assís i Sant Josep, van rebre un premi que pretén reconèixer l’esforç personal i la dedicació per superar les dificultats o pel rendiment acadèmic durant tota l’etapa educativa.

Mentrestant, de Secundària es va distingir a 38 alumnes. A uns, per l’esforç personal en l’obtenció del títol d’ESO, «encara que no tengui un expedient acadèmic brillant», i a uns altres, pel seu rendiment excel·lent. En aquest cas, els premiats eren dels instituts Biel Martí, Josep Miquel Guàrdia, Josep Maria Quadrado, Maria Àngels Cardona, Joan Ramis, Cap de Llevant i Pasqual Calbó, i dels concertats de Sant Josep, Sant Francesc de Sales, La Consolació i La Salle.

L’acte va comptar amb la presència del conseller de Cultura, Martí March, la presidenta del Consell, Susana Mora, el batle Francesc Ametller i el director general de Planificació i Centres, Antoni Morante.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Xino xano
Hace más de 2 año

Enhorabona a tots/es els joves que amb el seu esforç i constancia han aconseguit aquest reconeixement. Un bon exemple!

Valoración:10menosmas

Juanjo
Hace más de 2 año

Enhorabona a tothom en general i a calós de Ciutadella en particular.

Valoración:1menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1