Júlia Rita y Joshua Torres, guanyadors el 2016

TW
1

L’Ajuntament de Maó vol potenciar aquest any la tradicional travessada al port nadant i per aquest motiu canvia d’ubicació, s’atraca a la ciutat i s’omple de festa.

Serà aquest diumenge, dia 30 de desembre, però la sortida es farà des de la zona de l’Autoritat Portuària, propera a les escales de la Costa de l’Abundància o Parc Rotxina.

Els darrers anys aquesta nedada nadalenca es feia a la zona de la Casa del Mar i el canvi de lloc es propossa amb la intenció de què es faci en un lloc més pròxim a la ciutat.

Activitats populars

Noticias relacionadas

El programa s’amplia amb una sèrie d’activitats populars. A les 10 hores les persones que ho desitgin podran navegar amb el «Yellow Catamaran» fins l’Illa del Rei, on els voluntaris els guiaran en una interessant visita per les instal·lacions. L’embarcament es farà a les 9.50 hores i el vaixell tornarà als molls de Maó a les 12 hores.

Entre les 11 i les 13 hores es realitzaran els jocs gegants amb el grup infantil Sa Xaranga, en la mateixa hora, els petits podran fer una volta dalt cavall, amb els amics del Grup de Cavallers de Maó.

Com és tradicional, a les 12 del migdia tindrà lloc la travessada dels valents nedadors que vulguin desafiar el fred de la temperatura de l’aigua de la mar, tot i que s’espera que el bon temps posi les coses més fàcils als esportistes participants.

Quan acabi la travessada, el Grup Folklòric Es Rebost convidarà a tot el públic, nadadors inclusos a les seves ballades de Cap d’Any.

Totes les activitats d’aquest programa festiu i esportiu municipal pel dia 30 són gratuïtes.