A la torre de les cases consistorials de Maó, tot està llest per dilluns. | Javier Coll

TW
1

Els més petits podran acomiadar el 2018 i donar la benvinguda al nou any amb unes campanades infantils especials. A Maó, es celebraran per segon any, amb la companyia d'un nou personatge, el mestre Roc. I a Ciutadella, hi haurà música d'Abba.

A Maó, després de la bona acollida de l’any passat, Maó prepara enguany les seves segones campanades infantils. Una iniciativa que podria arribar amb alguna sorpresa ‘històrica’, de la mà d’un personatge ben peculiar, el mestre Roc, gràcies a la col·laboració de Cristina Garriga, Isabel González, Joan Taltavull i Espe Robert. La festa començarà a les 11 i culminarà amb les campanades a les 12.

Com cada any, la posada a punt del rellotge de la torre de l’Ajuntament va a càrrec de la família Perches. Des de l’any passat, l’encarregat de supervisar l’antic dispositiu és Carlos Perches, qui succeeix al seu pare, al seu avi i al seu besavi.

Noticias relacionadas

A Ciutadella, a les 11.30 hores, la plaça de la Catedral, de Ciutadella, serà de nou, i ja per cinquena vegada, l’escenari de les campanades infantils. Una iniciativa que els darrers anys ha reunit un miler de persones, amb les seves propostes divertides pensades per als més petits.

Enguany, aquestes campanades estaran ambientades amb la música del grup ABBA, coincidint amb l’estrena, fa poc, de la segona part de la pel·lícula «Mamma Mia» sobre el conjunt suec.

Aquesta festa s’ha estès per altres pobles, com a Maó, on dilluns també hi haurà campanades amb gominoles per als més petits, que precediran les campanades de la mitjanit.

A Alaior, també es fan a partir de les 11.30 a sa Plaça.