TW
2

Menorca celebra la festa de Sant Antoni, la diada del seu patró, amb festes populars a tots els pobles. Les torrades i els balls tradicionals són els protagonistes d'aquest vespre de dimecres a gairebé tots els municipis.

Foc i festa, sobrassada i botifarró al caliu han estat els aliments per a celebrar la festivitat. A Maó, la festa ha tingut diversos espais, la més nombrosa el Claustre del Carme, però també n'hi ha hagut a la parròquia de Sant Antoni i a la plaça Eivissa.

Noticias relacionadas

Hi ha hagut més festa a Alaior, amb la Colla de Gegants de la població i amb els foguerons al carrer des Ramal; a Sant Lluís al Pla de sa Creu; as Castell combinat amb una revetla amb Petit Komité; as Mercadal a la plaça Pare Camps i amb Es Bastió de s’Illa; a Fornells a la plaça de s’Algaret; a Ferreries a l’envelat de la plaça Espanya i amb posterior correfoc amb els Myotragus Dimonis de la localitat, i també a Cala en Porter a sa Plaça i al local de l’associació de Balls de Saló.

A Ciutadella la torrada ha tingut lloc a ses Voltes, a benefici de la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, mentre la fira és oberta a sa Contramurada. As Migjorn, serà aquest dijous, 18, quan es celebrarà la popular torrada de sobrassada i botifarró i la ballada de fandango amb el Grup Folklòric Aires des Migjorn.