Sant Antoni 2019

Al caliu de Sant Antoni

|

Valorar:
preload
Els fillets miren el fogueró al Claustre del Carme de Maó

Els fillets miren el fogueró al Claustre del Carme de Maó

16-01-2019 | Javier Coll
Els fillets miren el fogueró al Claustre del Carme de MaóSobrassada per a tothom as CastellA Fornells han cremat els bujotsXocolati calent a la festa a la parròquia de Sant Antoni de MaóA Ciutadella és obert el mercat a Sa Contramurada

Menorca celebra la festa de Sant Antoni, la diada del seu patró, amb festes populars a tots els pobles. Les torrades i els balls tradicionals són els protagonistes d'aquest vespre de dimecres a gairebé tots els municipis.

Foc i festa, sobrassada i botifarró al caliu han estat els aliments per a celebrar la festivitat. A Maó, la festa ha tingut diversos espais, la més nombrosa el Claustre del Carme, però també n'hi ha hagut a la parròquia de Sant Antoni i a la plaça Eivissa.

Hi ha hagut més festa a Alaior, amb la Colla de Gegants de la població i amb els foguerons al carrer des Ramal; a Sant Lluís al Pla de sa Creu; as Castell combinat amb una revetla amb Petit Komité; as Mercadal a la plaça Pare Camps i amb Es Bastió de s’Illa; a Fornells a la plaça de s’Algaret; a Ferreries a l’envelat de la plaça Espanya i amb posterior correfoc amb els Myotragus Dimonis de la localitat, i també a Cala en Porter a sa Plaça i al local de l’associació de Balls de Saló.

A Ciutadella la torrada ha tingut lloc a ses Voltes, a benefici de la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, mentre la fira és oberta a sa Contramurada. As Migjorn, serà aquest dijous, 18, quan es celebrarà la popular torrada de sobrassada i botifarró i la ballada de fandango amb el Grup Folklòric Aires des Migjorn.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Hipocresia
Hace 5 meses

Pura hipocresía. Sant Antoni era amigo de los animales y vosotros los sacrificáis en su nombre.

Valoración:-16menosmas

Mucho pan
Hace 5 meses

Mucho pan poca sobrasada. 3€

Valoración:21menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1