Junta de Caixers de Fornells per al bienni 2019-2020, sense el caixer capellà (que no hi pogué assistir) ni el caixer batle.

TW
0

En un acte públic al seu Teatre, Fornells anuncià anit els nous membres de la Junta de Caixers per al bienni 2019-2020 de les festes estiuenques de Sant Antoni, que es formalitzà amb el traspàs de poders entre els caixers dels darrers dos anys i els que qualcaran els dos propers i amb la projecció d’un emotiu vídeo amb un recull de fotografies del darrer bienni.

Com a fabioler, obrint la qualcada, hi tornarà a ser Isaac Triay, que tot i la seva joventut ja duu 10 anys exercint aquest càrrec.

Noticias relacionadas

També, com a caixera fadrina hi sortirà Alba Llull, qui va rebre la bandera de les festes de mans d’Eila Triay, qui tenia aquest càrrec el darrer bienni. Com a caixera pagesa qualcarà Mònica Martí de Tirant Nou (que farà 25 anys que surt a Fornells) i com a caixer casat Pau Llull, pare de la nova caixera fadrina, a qui els foren traspassats els corbatins blancs per part dels darerrs caixers pagès i casat.

De caixer capellà repetirà bienni Joan Camps Serra (que no va poder assistir a l’acte en coincidir amb el seu nomenament com a cpellana també a Ferreries), mentre que el nom del caixer batle es sabrà després de les eleccions.