Sant Antoni 2019

Emotiva retrobada amb Traginada

|

Valorar:
preload
L’homenatge a Traginada va ser emotiu i comptà amb una boníssima resposta del públic

L’homenatge a Traginada va ser emotiu i comptà amb una boníssima resposta del públic

17-01-2019 | Gemma Andreu

Amb un Teatre Principal de Maó replè als dos concerts, Menorca es va retrobar aquest dijous, de manera certament emotiva, amb Traginada i les seves cançons, açò 40 anys després de la gravació del seu primer disc i que representà l’inici de la renovació de la musica tradicional de l’Illa.

La sorpresa d’aquests Concerts de la Diada, que comptaren amb la direcció artística i musical de Joan Carles i Annabel Villalonga, va arribar, precisament, de la mà de tres dels integrants de la formació original de Traginada (Paco Bagur i els germans Ramon i Joan Saura), que un moment donat sortiren a l’escenari i participaren en tres temes: «Romanç de na Roseta», «Sa festa des pobres» i un poupurri de fandangos.

Al llarg dels concerts es van interpretar una quinzena de cançons i un bis («Sa cançó des sabaters»), a través d’una orquestra formada per cinc músics i quatre coristes, i amb la participació de fins a sis solistes: Cris Juanico, Maria Camps, Guiem Soldevila, Miquel Mariano, Anna Ferrer i Clara Gorrias.

A l’edició del diari d'aquest dissabte podran trobar una ampla crònica dels concerts.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Jm
Hace 8 meses

Bons records de Traginada anys 75-76. Estic molt contenta saver que uns quants de valtros encara teniu ganes de passar, y fer passar, una bona estona que bona falta ens fa. Si repetiu, per favor, fer-lo public, que jo vull anar-hi. Salut i ánims!

Valoración:12menosmas

Pere
Hace 8 meses

Enhorabona a tots els solistes, músics i al cor. Una feina increible per un concert històric. Va ser molt polit i emocionant. L'haurieu de poder repetir per tota sa gent que va quedar as carrer! Enhorabona de nou!

Valoración:13menosmas

Alaior
Hace 8 meses

Gracies susana i miquel angel bona feina! Sa carratera... però bono tothom te falls jo te votaré. Na coiaa jajaj. Na coia no és bona política.... ha duit a loo a ciutat dormitori.

Valoración:2menosmas

practicante
Hace 8 meses

Siii la Diada de Sant Antoni !

Valoración:12menosmas

XUrik
Hace 8 meses

Xurooooi!! digans on vius i tel farem baix ca teua a nes concert aixi no tel perdras!

Valoración:-9menosmas

Xuroi
Hace 8 meses

Estaría bien que lo repitieran en los demás pueblos para los que no lo hemos podido disfrutar.

Valoración:47menosmas

Menorquin
Hace 8 meses

Diada????

Valoración:-31menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1