Sant Antoni 2019

Emotiva retrobada amb Traginada

|

Valorar:
preload
L’homenatge a Traginada va ser emotiu i comptà amb una boníssima resposta del públic

L’homenatge a Traginada va ser emotiu i comptà amb una boníssima resposta del públic

Gemma Andreu

Amb un Teatre Principal de Maó replè als dos concerts, Menorca es va retrobar aquest dijous, de manera certament emotiva, amb Traginada i les seves cançons, açò 40 anys després de la gravació del seu primer disc i que representà l’inici de la renovació de la musica tradicional de l’Illa.

La sorpresa d’aquests Concerts de la Diada, que comptaren amb la direcció artística i musical de Joan Carles i Annabel Villalonga, va arribar, precisament, de la mà de tres dels integrants de la formació original de Traginada (Paco Bagur i els germans Ramon i Joan Saura), que un moment donat sortiren a l’escenari i participaren en tres temes: «Romanç de na Roseta», «Sa festa des pobres» i un poupurri de fandangos.

Al llarg dels concerts es van interpretar una quinzena de cançons i un bis («Sa cançó des sabaters»), a través d’una orquestra formada per cinc músics i quatre coristes, i amb la participació de fins a sis solistes: Cris Juanico, Maria Camps, Guiem Soldevila, Miquel Mariano, Anna Ferrer i Clara Gorrias.

A l’edició del diari d'aquest dissabte podran trobar una ampla crònica dels concerts.

Comentar


Todos sus comentarios serán previamente moderados. Gracias por participar.

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Jm
Hace un año

Bons records de Traginada anys 75-76. Estic molt contenta saver que uns quants de valtros encara teniu ganes de passar, y fer passar, una bona estona que bona falta ens fa. Si repetiu, per favor, fer-lo public, que jo vull anar-hi. Salut i ánims!

Valoración:12menosmas

Pere
Hace un año

Enhorabona a tots els solistes, músics i al cor. Una feina increible per un concert històric. Va ser molt polit i emocionant. L'haurieu de poder repetir per tota sa gent que va quedar as carrer! Enhorabona de nou!

Valoración:13menosmas

Alaior
Hace un año

Gracies susana i miquel angel bona feina! Sa carratera... però bono tothom te falls jo te votaré. Na coiaa jajaj. Na coia no és bona política.... ha duit a loo a ciutat dormitori.

Valoración:2menosmas

practicante
Hace un año

Siii la Diada de Sant Antoni !

Valoración:12menosmas

XUrik
Hace un año

Xurooooi!! digans on vius i tel farem baix ca teua a nes concert aixi no tel perdras!

Valoración:-9menosmas

Xuroi
Hace un año

Estaría bien que lo repitieran en los demás pueblos para los que no lo hemos podido disfrutar.

Valoración:47menosmas

Menorquin
Hace un año

Diada????

Valoración:-31menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1