Sant Antoni 2019

Les festes de Fornells tenen ja nous caixers del bienni

|

Valorar:
preload
Junta de Caixers de Fornells per al bienni 2019-2020, sense el caixer capellà (que no hi pogué assistir) ni el caixer batle.

Junta de Caixers de Fornells per al bienni 2019-2020, sense el caixer capellà (que no hi pogué assistir) ni el caixer batle.

En un acte públic al seu Teatre, Fornells anuncià anit els nous membres de la Junta de Caixers per al bienni 2019-2020 de les festes estiuenques de Sant Antoni, que es formalitzà amb el traspàs de poders entre els caixers dels darrers dos anys i els que qualcaran els dos propers i amb la projecció d’un emotiu vídeo amb un recull de fotografies del darrer bienni.

Com a fabioler, obrint la qualcada, hi tornarà a ser Isaac Triay, que tot i la seva joventut ja duu 10 anys exercint aquest càrrec.

També, com a caixera fadrina hi sortirà Alba Llull, qui va rebre la bandera de les festes de mans d’Eila Triay, qui tenia aquest càrrec el darrer bienni. Com a caixera pagesa qualcarà Mònica Martí de Tirant Nou (que farà 25 anys que surt a Fornells) i com a caixer casat Pau Llull, pare de la nova caixera fadrina, a qui els foren traspassats els corbatins blancs per part dels darerrs caixers pagès i casat.

De caixer capellà repetirà bienni Joan Camps Serra (que no va poder assistir a l’acte en coincidir amb el seu nomenament com a cpellana també a Ferreries), mentre que el nom del caixer batle es sabrà després de les eleccions.

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

De momento no hay comentarios.