Alumnes de l’IES Maria Àngels Cardona, aquest divendres, a la sala d’actes de Can Salort | Javier Coll

TW
0

A la seu a Alaior de la Universitat de les Illes Balears han començat les jornades de portes obertes per mostrar l’oferta formativa als joves que enguany fan segon de batxillerat i cicles formatius de grau superior.

Les primeres visites van ser aquest divendres i seguiran dimarts i divendres de la setmana que ve. En total hi passaran 465 estudiants, que coneixeran l’oferta que la UIB els posa a l’abast.

Segons apuntava el coordinador del Programa d’Orientació i Transició a la Universitat, Miquel Amorós, en una primera part de la visita es fa als joves una explicació general sobre els estudis de grau que ofereix la UIB, els serveis que té o les vies d’accés. I és que una de les majors preocupacions dels estudiants és en relació a la nota de tall i les ponderacions, ja que seran definitives a l’hora de poder accedir als estudis desitjats. Abans d’acabar a visita, els alumnes es divideixen per grups per conèixer amb més profunditat les carreres que es fan a la seu d’Alaior, Infermeria, Administració d’empreses, Dret, Educació primària, Educació social i Turisme.