Sabates de l’Illa als Goya de cinema

Fins a tretze ‘celebrities’ calçaren a Sevilla sandàlies d’Ursula Mascaró & Mascaró

|

Valorar:
preload
Premios Goya 2019

Eva Llorach (esq.) rebé el Goya com a actriu revelació

Ballesteros/efe

Fins a tretze celebrities calçaren dissenys menorquins de sandàlies (Ursula Mascaró & Mascaró) a la gala dels premis Goya de cinema, els guardons per excel·lència de la cinematografia espanyola, que es van lliurar dissabte vespre al Palacio de Exposiciones y Congresos de Sevilla.

Entre les que caminaren amb sabata de disseny illenc, amb unes sandàlies de plataforma negres conjuntades amb un dels vestits que dugué durant la nit, hi va ser l’actriu catalana Sílvia Abril, presentadora de l’esdeveniment amb l’humorista Andreu Buenafuente.

També, amb unes sandàlies de plataforma de tires creuades platejades, l’actriu murciana Eva Llorach recollia, de mans de Belén Cuesta, el premi Goya a la millor actriu revelació de l’any, pel seu paper a la pel·lícula «Quién te cantará» de Carlos Vermut, film que, per cert, aquests dies 6 i 7 de febrer a les 20.30 hores es projectarà al Cinemes Canal Salat de Ciutadella en les sessions setmanals del Cine Club de Joventuts Musicals.

De fet, l’aconseguit per Eva Llorach fou l’únic Goya que s’endugué «Quién te cantará», que també optava a millor disseny de vestuari, millor maquillatge i perruqueria, millor so, millor direcció de fotografia i les actrius Natalia de Molina i Najwa Nimri eren candidates a endur-se’n el guardó, respectivament, de millor actriu de repartiment i millor actriu protagonista.

Entre les celebrities que calçaren sandàlies d’Ursula Mascaró & Mascaró als Goya 2019 també hi eren María Adánez, Juana Acosta, Manuela Vellés, Eva Marciel, Leonor Watling, Elena Sánchez, Carolina Bang, Tabata Cerezo, Antonia San Juan, Ruth Gabriel i Nora Navas.

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

manumenorca
Hace un año

... también he visto ciudadanos ataviados con calzado menorquín en el metro parisino, aunque eran avarcas aquella vez, pues no todo tienen que ser zapatos superpijos osea, que hay que democratizar el buen hacer de los profesionales de nuestra tierra, todos tienen derecho a pisar a la menorquina, no sólo los que juran por Snoopy

Valoración:14menosmas

juana muñoz campos
Hace un año

UNA GRAN EMPRESARIA que ha duit el nom de menorca molt enfora desde el mateix hollybut a les estores vermelles más importants de la monarquia de molts de països sabates de MENORCA a reu del el món visca menorca VISCA I MASCARÓ

Valoración:34menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1