En Bernat Figuerola va ser portat enmig d’un gran seguici a Alaior | Javier Coll

TW
1

Superherois, morts vivents, princeses, romans, ninges, astronautes, pingüins, tigres o bombers. Aquests són només alguns exemples de les disfresses que es van poder veure ahir, Dijous Jarder, a pobles com Maó o Alaior, on es van celebrar diferents activitats.

A Maó, la plaça de S’Esplanada, que esdevé enguany epicentre dels actes, va acollir la festa infantil que va amenitzar el grup Trencaclosques, on no va faltar la música, ni tampoc el concurs de disfresses. Els més petits van gaudir d’una bona estona d’animació, rodejats dels majors que els acompanyaven.

Noticias relacionadas

Per la seva part, a Alaior era el dia d’en Bernat Figuerola, personatge al qual van traslladar des de l’Ajuntament fins al poliesportiu, amb un recorregut força animat i carregat de color, el de les disfresses d’un bon nombre de fillets i filletes que procuraven gaudir de la festa. I ja al poliesportiu, Dj Toni va ser l’encarregat de posar la banda sonora a la festa, que es va allargar durant unes hores.

Els actes de carnaval continuen avui i durant tot el cap de setmana arreu de Menorca, amb una agenda carregada de propostes.